12/31 anonim válasza:
Jónapot kívánok alternatív változat: Csácsumicső
Viszontlátásra ugyanez: Csőcsumicsá
13/31 anonim válasza:
Ha valaki írásban (messengeren) úgy köszön hogy Hi
14/31 anonim válasza:
Ha "jó napot"-tal köszönök, és " Helló"-t vagy "szevasz"-t kapok cserébe.
15/31 anonim válasza:
A szevasz és a csá.Bunkón és lekezelőn hangzik.Erre mondom mindig, hogy aki nem tud normálisan köszönni, az inkább ne köszönjön.
16/31 anonim válasza:
Szevasz, szervusz, és koromból adódóan (22) a jó napot egy velem egykorútól vagy fiatalabbtól. Valamint munkahelyen ha még hozza teszik a főnök vagy bácsi megnevezést.
17/31 anonim válasza:
A köszönés hiánya.
Én már annak is örülök, ha egyáltalán köszönnek pl. orvosi rendelő várójába bejön valaki. És egyre jellemzőbb, hogy az emberek elfelejtik ezt az alapvető szokást.
18/31 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, hogy köszön valaki, csak köszönjön. Azt utálom, amikor én előre köszönök, és csak néznek bele a szemembe, de direkt nem köszönnek vissza.
20/31 anonim válasza:
Kézcsók, vagy mikor hozzáteszik hogy hölgyem. Ezekért szólni is szoktam, rosszul vagyok a modoroskodástól, fóleg ha korombeli vagy fiatalabb az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!