Szerintetek hogy van ez? Ha Iron Channel nem bűnös akkor mi a fenéért szedeti le a videókat a youteben?
Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 20:02
11/21 anonim válasza:
#9, értem, amit mondasz, de ez már tipikusan az áldozathibáztatás része. Csak egy példa. Te éppen mész át a zebrán, és egy felelőtlen gyorshajtó elgázol. Na ki hibája, szerinted? A te logikád szerint a tiéd, mert kimertél menni sétálni? Így már mindjárt más, nem?
12/21 anonim válasza:
11
Azt azért elfelejted hogy itt a kiscsaj önként vetkőzött le. Ha elütnek nem önként ugrasz az autó elé.
13/21 A kérdező kommentje:
Kényszerítve tette meg önmagától eszébe se jutott volna
2021. dec. 3. 11:17
14/21 anonim válasza:
Nem ismerem a sztorit, de hogy lehet valakit kényszeríteni (online) hogy vetkőzzön?
Vagy vetkőzik, vagy nem, a döntés az övé.
15/21 A kérdező kommentje:
Hát igen de könnyen befolyásolható érzelmileg zsarolta ha 10 percen belül nem vetkőzöl le akkor vége a beszélgetésnek és mivel annyira oda volt érte megtette amit kértek tőle
2021. dec. 3. 13:38
17/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom nem vagyok a témában szakértő ennyi tudok meg több bűnt is elkövetett azt mondták
2021. dec. 3. 14:11
18/21 anonim válasza:
Vajon, Hogy telhetnek a napjai mostanság?
19/21 A kérdező kommentje:
Állítólag a Twittert használja ennyit tudunk meg folyik a nyomozás aztán hogy mi lesz a vége még nem tudjuk
2021. dec. 5. 09:41
20/21 anonim válasza:
#18, bárhogyan is telnek, magának köszönheti. Egye meg amit főzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!