Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg hülyének nézik az...

Tényleg hülyének nézik az olyan embert, aki nem áll ki maga mellett?

Figyelt kérdés
En nem szoktam kiállni magamért.Aki kötekedik arra sem érdemesitem,hogy védekezzek.Mindig a sorsra bizom, nem akarok a frusztrált ember szintjére lesüllyedni.
2021. nov. 29. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem kiálni magunkért nem feltétlen hülyeség, például, ha az önálló gondolkodásért a neveltetés során megszidnak, a logikus lépés a konfliktuskerülés.

De ahogy ezt te leírod, és indoklod az hülyeségnek tűnik.

2021. nov. 29. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyen embert szokták állandóan kihasználni, az ilyenbe rúgnak bele állandóan, mivel az adott illető még annyira se tiszteli és szereti magát, hogy megvédje saját magát.
2021. nov. 29. 18:11
 3/10 A kérdező kommentje:

18:11

Akkor mit kell csinálni, orditozni?En ezt azzal magyarázom,ha nem vagyok bünös és nem ártottam az illetõnek,akkor mégis miért védekezzek.Tapasztalatom szerint azok védekeznek, ha bünösek azok támadnak.Sajnos csak ilyenektõl kapok bunkóságot.Nagyon ritkán történnek ilyen dolgok velem.

2021. nov. 29. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Nézz utána a verbális önvédelemnek.

Valami miatt mégis kikezdenek téged. Szüntesd meg az okot.

2021. nov. 29. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Hat ja. Gyengenek tunsz igy. Azokra mennek ra altalaban.
2021. nov. 29. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen. Nem bántásként mondom, de ha mindenben bólogatsz szétszednek. Olyan hatást kelt, hogy veled mindent meg lehet tenni és nincs önálló véleményed. Nem azt mondom, hogy küldj el mindenkit a pics@ba, de legyen bizonyos kérdésekben önálló véleményed.
2021. nov. 29. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen téren megtudom érteni a gondolkodásod. Vannak a primitiv cigányok akikkel nem is kell leállni vitatkozni. Vannak emberek akikre jobb ráhagyni a saját hülyeségük. DE! kell egy bizonyos mérték. Jó magyar emberként van egy mondásunk miszerint: A LÓFA$Znak IS VAN VÉGE VALAHOL! NA! illene megkeresni, hogy hol is van vége. Ugyanis van az a pont mikor kicsit bele kell állni egy-egy vitába és ki kell állnunk magunkért amolyan "HŰ maradok magamhoz" elv. Vannak konkrét tények pl 1+1=2. Ha én ellenkezem, hgogy az 4. illene ki állni, hogy az bizony 2. (persze. buta példa és hatalmas sarkítás itt a tényekről szeretnék beszélni). És van az a szitu mikor valaki azt mondja az idő szép, de közben kint bevan borulva. Végülis miért ne tetszhetne ez valakinek? Na az ilyenbe nem érdemes belekötni.
2021. nov. 29. 19:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2021. nov. 29. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Mo.-n sajna igen, amihez a politika is igen nagyon asszisztál.
2021. nov. 29. 21:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem helyzetfüggő. Vannak esetek, például munkahely ahol napi szinten találkozol az agresszorokkal, ott jobb rendet tenni.

De mondjuk ilyenek, hogy az utcán beszól valami retek, mert keresi a balhét. Vagy az eladó egy tajparaszt a boltban mert szar napja volt, azért nem fogok konfrontálódni.

2021. nov. 29. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!