Férfias férfiak gyerekkorukban autókról, pénzről és nőkről álmodoznak?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 14:53
3/11 anonim válasza:
autó ,motor , horgászat , természet , bicikli , kutya , macska amikor már a pénz és a nők is bekerültek akkor ért véget a gyerekor
4/11 anonim válasza:
meg űrutazásról, és tűzoltásról.. aztán felnőnek és rájönnek hogy űrhajósok már nem lesznek, tűzoltóként meg bagóért és elismerés nélkül dolgoznak, jövő nélkül, mindennap az életüket kockáztatva.
6/11 anonim válasza:
Autók,motorok,foci,aztán amikor tudatosult bennem,hogy az első kettőhöz pénz is kell,akkor arról is.
7/11 Oldfire válasza:
Igen. A bölcsibe már a dadust hajkurásztam...
8/11 anonim válasza:
Nok az alap.. Azon kivul mindig a tipik filmes akcihosoket bamultam 😀 Mar 8evesen tudtam h en ki leszek gyurva es bunyozni fogok. Igy is lett mar 15 eve nyomom💪😀
9/11 anonim válasza:
Nem csak gyerekként. Most sem számít más csak az hogy tele a zsebed, gyors és drága a kocsid, fullos a nőd.
10/11 anonim válasza:
Kérdező most gondolom üzenetben mindnek sorban felajánlkozik 🤭😄
Ha már fondorlatos csellel begyűjtötte őket 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!