Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Harmadik oltáshoz kell a...

Harmadik oltáshoz kell a papír amit az 1. oltásnál adtak és rajta van, hogy melyik kezembe adták az oltást?

Figyelt kérdés

Beraktam egy könyvbe és ott tartottam, aztán egyszer amikormentem valahova, átraktam egy másik könyvbe, hogy ott legyen velem, de nem emlékszem melyikbe és nem találom sehol sem, az összes könyvemet amit mostanában magammal vittem, átnéztem.

Ma gondoltam elmenni az oltásra, mert időpont nélkül lehet menni, de nem tudom fogadnak-ea papír nélkül

2021. nov. 27. 06:19
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

A leírásból nem derül ki egyértelműen, hogy második oltást kaptál-e? Véletlenül hagyhattad ki.

Én elveszítettem a védettségi kártyámat és a kormányablakban - amíg igényeltem az újat - addig kipótolták papírokkal, hogy legyen mit bemutatnom a szájsebészeti beavatkozáshoz. Ezen tegnap sikeresen átestem.

Mivel december 5.-ig meghosszabbították az oltási akcióhetet, így még a hétköznapokban igényelhetsz ilyen jellegű pót dokumentumokat a kormányablakban.

2021. nov. 27. 06:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kellene, de megoldják anélkül is
2021. nov. 27. 06:39
 3/9 anonim ***** válasza:
1%
Talán nem kéne könyvekben tartani az ilyen fontos dolgokat. Életemben nem hallottam még ilyenről amúgy, hogy valaki könyvekben tartja a fontos papírokat. Az emberi hülyeség...
2021. nov. 27. 07:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, a 2. oltást is megkaptam. A kártyám megvan szerencsére és azért tartottam könyvben a papírt, amire ráírták, hogy hova adták az oltást, mert volt egy könyvem, amit mindenhova vittem magammal és gondoltam, így nem gyűrődik össze és, ha bárhol elkérik a papírt, akkor be tudom mutatni (mert nála van a könyv és benne a papír), csak aztán egy nap ezt a könyvet nem tudtam elrakni a táskába, mert egy másik könyvet olvastam épp és nem volt hely több könyvnek a táskámban, ezért abba tettem bele ezt a papírt.
2021. nov. 27. 08:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, csak a dátumát kell felírnod majd a lapra, de azt az eeszt appban is megtalálod
2021. nov. 27. 08:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, meglett a papír. :)

A kérdést nem töröltetem, mert hátha más is elhagyja a dokumentumot és nem tudja, hogy mi ilyenkor a teendő.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2021. nov. 27. 08:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs rá szükség amúgy.
2021. nov. 27. 09:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Tényleg nem volt rá szükség. Odaértem és egy kétoldalas űrlapot adtak, kb ugyanazt kérdezték, amiket múltkor csak most azt is megkérdezték, hogy mikor volt az 1. meg a 2. oltás és hogy milyen oltóanyagot kaptam. Kitöltöttem, utána mehettem is az oltásra, ott átnézték az aznap kitöltött űrlapot meg elkérték a taj kártyát és ennyi volt, megkaptam az oltást és utána adtak egy kis lapot amin rajta volt, hogy mit kaptam, mikor és melyik karomba.

Viszont azt is megtudtam, hogy ez az időpont nélküli oltás ami van most csak a kórházakra érvényes, pl SZTK-ban továbbra is időponttal oltanak.

2021. nov. 27. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem kérték, pedig nálam volt, gondolom mert mindent láttak a nyilvántartásban, az új vakcinát meg felvezették egy új papírra.
2021. nov. 27. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!