Harmadik oltáshoz kell a papír amit az 1. oltásnál adtak és rajta van, hogy melyik kezembe adták az oltást?
Beraktam egy könyvbe és ott tartottam, aztán egyszer amikormentem valahova, átraktam egy másik könyvbe, hogy ott legyen velem, de nem emlékszem melyikbe és nem találom sehol sem, az összes könyvemet amit mostanában magammal vittem, átnéztem.
Ma gondoltam elmenni az oltásra, mert időpont nélkül lehet menni, de nem tudom fogadnak-ea papír nélkül
A leírásból nem derül ki egyértelműen, hogy második oltást kaptál-e? Véletlenül hagyhattad ki.
Én elveszítettem a védettségi kártyámat és a kormányablakban - amíg igényeltem az újat - addig kipótolták papírokkal, hogy legyen mit bemutatnom a szájsebészeti beavatkozáshoz. Ezen tegnap sikeresen átestem.
Mivel december 5.-ig meghosszabbították az oltási akcióhetet, így még a hétköznapokban igényelhetsz ilyen jellegű pót dokumentumokat a kormányablakban.
Képzeljétek, meglett a papír. :)
A kérdést nem töröltetem, mert hátha más is elhagyja a dokumentumot és nem tudja, hogy mi ilyenkor a teendő.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Tényleg nem volt rá szükség. Odaértem és egy kétoldalas űrlapot adtak, kb ugyanazt kérdezték, amiket múltkor csak most azt is megkérdezték, hogy mikor volt az 1. meg a 2. oltás és hogy milyen oltóanyagot kaptam. Kitöltöttem, utána mehettem is az oltásra, ott átnézték az aznap kitöltött űrlapot meg elkérték a taj kártyát és ennyi volt, megkaptam az oltást és utána adtak egy kis lapot amin rajta volt, hogy mit kaptam, mikor és melyik karomba.
Viszont azt is megtudtam, hogy ez az időpont nélküli oltás ami van most csak a kórházakra érvényes, pl SZTK-ban továbbra is időponttal oltanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!