Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 177 cm-es férfi magas vagy...

177 cm-es férfi magas vagy közepes?

Figyelt kérdés
A páromról van szó. A tükörben látom, hogy egy fejjel magasabb nálam. Viszont ha csak úgy elkezdem bámulni őt, akkor azt veszem észre, hogy milyen pici.

2021. nov. 26. 12:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6%
Nem 9# vagyok, de valóban nem szép egy nagyon magas nő. Általában gitár nyakúk van, széles válluk, és ló fejük. Biztos van kivétel, tudom. De általában ez van. És nem mellesleg laposak.
2021. nov. 26. 14:21
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező te sem vagy valami éles kés az biztos...
2021. nov. 26. 14:22
 13/23 anonim ***** válasza:
24%

Nekem volt 182 cm magas barátnőm és brutál jól nézett ki, szép arc, kék szemek, hosszú világosbarna haj, feszes kerek fenék, nagy mellek és nagyon aranyos volt mellé. Mondjuk én 190 cm vagyok és nem zavart a magassága meg nem is tűnt annyira magasnak.

2021. nov. 26. 14:49
 14/23 anonim ***** válasza:
11%
Miért lett vége? mennyi idősek voltatok?
2021. nov. 26. 14:59
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

Erről most az jutott eszembe, mikor még csak 17 voltam, szülinapom előtt egy hónappal már mindenkinek 18-at mondtam. Ezt annyira megszoktam, hogy a 18. szülinapomkor azt hittem 19 lettem.

Na bocsi az offért, 6-os voltam :D

2021. nov. 26. 15:27
 16/23 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom akárhányszor felteszek valami kérdést, mindig van egy-két idióta aki totál eltér a tárgytól. Nem kérek több választ, kikapcsolom az értesítéseket innen.
2021. nov. 26. 20:51
 17/23 anonim ***** válasza:
88%

Nyugi kérdező, itt minnyájan' idiótánk vagyunk, nem véletlen verjük anonim oldalon.:)

Normális ember nincs itt, főleg nem válaszol ilyen hülye kérdésre, és ezt most nem bántásból mondom xD

2021. nov. 26. 20:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Modellek is biztos veletlen 175+centisek. :D amugy ne aggódj, a környezetemben mindenki dicsér, baratom is van, ennyi. Az meg hogy van mellem es fenekem, annak semmi koze ahhoz hogy milyen magas vagyok. Nem kell ezert lepontozgatni. En az alacsony embereket nem tartom szepnek, nagyon nem meretaranyosak altalaban, a férfiakat meg egyenesen nem tudom komolyan venni ha alacsonyabbak nalam,de mégsem undoritozom oket, senki nem tehet rola, hogy mekkorara no, max lehetnek preferenciaid hogy kikkel nem akarsz osszejonni.
2021. nov. 26. 22:26
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Kerdezo te meg asd el magad az alacsony paliddal egyutt xdd
2021. nov. 26. 22:27
 20/23 anonim ***** válasza:

11# és akkor mi a megoldás, kössem fel magam, mert 180cm vagyok nőként?

Én szerencsére elfogadtam magam, boldog párkapcsolatban élek és ha úgy tartja kedvem, akkor magassarkút is húzok bátran.

De nagyon sokan szoronganak pont a hozzád hasonló alakok miatt. Nem véletlenül van gerincferdülése sok magas nőnek, szándékosan nem is húzzák ki magukat, mert szégyellik a magasságukat.

2021. nov. 27. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!