Bunkosag elmenni másik fodrászhoz?
A körmösöm mellett dolgozik a tesoja(fodrász) és hozza jártam eddig. Csak vágtattam a hajamból mindig.
Most ki szeretném próbálni egyszer a hajhosszabbítást és mondta, hogy ő csinálja, de van egy másik fodrász akinek láttam élőben is munkáit, neten is csomó referencia fotó van, inkább őt választanám .
Ja még annyi hogy ez a fodrász nagyon normális, volt hogy ingyen is vágott a hajambol, kávéval megkínál mindig.
Csak sehol nincs fotója milyen hajhosszabbítást csinál .
Nem bunkóság. Ez olyan, mintha a kisboltban akinek a tulajával jóban vagy árulnának egy csomag sajtot, de a közértben olcsóbban árulják ugyanazt. A kisboltossal jóban vagy, de inkább a közértben veszed meg olcsóbban.
Ugyanígy, te láttál egy másik fodrásztól egy munkát amit inkább szeretnél, ezért hozzá szeretnél menni, a fodrászodnak is meg kell ezt értenie és nem is kell róla szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!