A hajléktalanok többsége miért férfi?
Ismerősöm dolgozik hajléktalanokkal, ő például azt mondta, hogy a 99%-uk azért került oda ahova, mert vagy ittak, vagy verték a családot vagy szerencsejátékozni jártak a kocsmába.
1% van amelyik önhibáján kívül került utcára, de azok igyekeznének is nagyon kitörni, nekik munkát is segítenek szerezni és sokaknak sikerül is (abból az 1%-ból) talpraállni.
15#
Én 13-as vagyok, de nem én válaszoltam most neked. Én már kiszálltam a dologból:D
Esti mese frusztrált férfiaknak... olyan nincs, hogy a férfié volt a ház, a nő betette a popóját, aztán a bíróság odautalja. Kivéve, ha:
- a férfi olyan balek, hogy otthagyja
- ha nem a férfié volt a ház, hanem közös, és a nő kifizeti belőle a részét
- egyéb anyagiakat úgy intéznek el, hogy akkor a nő kapja a lakást (pl. közös vállalkozásból másik kifizetése)
De olyan sztorit is tudok, ahol a férfi azt hangoztatja, hogy a nő kisemmizte, aztán igazából meg a nőé volt a lakás, és nem csodálom, hogy kirakta a semmirekellő szűrét, amikor a befogadást azzal hálálta meg, hogy összefeküdt vmi ribizlivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!