Szexi vagy taszító a női arcon lévő 3-4mm-es anyajegy?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 16:20
1/12 anonim válasza:
Ez nem tűnik nagynak, azon is múlik, hogy mennyire emelkedik ki, és hol helyezkedik el. A Cindy Crawfordnak pl. nagyon jól áll.
2/12 A kérdező kommentje:
Lapos, és a jobb oldalon helyezkedik el az arccsonton.
2021. nov. 18. 16:26
3/12 anonim válasza:
Semennyire nem zavaró. Akár még jól is állhat.
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem zavaró. A legtöbb pasi sokkal kevésbé kritikus a nők testével, mint ők a magukéval. Egy nőnek az összképe számít, ne ragadj le az ezen való aggodalmon! Az én egyik nőismerősöm az egész életében azon majrézik, hogy nagy a feneke. Ezzel időt tölteni felesleges. Feledkezz meg róla! :-)
7/12 anonim válasza:
Közömbös. Csak ne álljon ki belőle szőrszál :)
8/12 anonim válasza:
Lehet még szexepil is. Muta a pofid. 🙂
9/12 anonim válasza:
Nekem nem is taszito, nem is vonzo.
Termeszetes dolog nekem, ennyi🤷♂️
10/12 anonim válasza:
Volt ma egy ilyen kérdés... a válasz: Cindy Crawford, Marilyn Monroe szexi volt vagy taszító? Nem önmagában az anyajegytől függ, de ha téged nagyon zavar, e miatt nincs önbizalmad akkor szedesd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!