Az idõsek (70 felettiek) miért ennyire amerikaellenesek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 08:11
1/13 anonim válasza:
Ezt miböl szürted le? Van két ilyen ismerösöd???
2/13 anonim válasza:
Igen, ez természezszerű.
Ahogy idősödünk úgy látkuk meg,mindenki képessége szerint a világot.
Ezért törvényszerű ezeknek a társadalmaknak az elutasitása.
3/13 anonim válasza:
Nem konkrétan amerikaellenesek, hanem liberalizmus ellenesek. A liberalizmust általában 30-40 éves korára kinövi az ember, mert több sebből vérzik, az egyik legelnyomóbb eszme, nagyjából egy szinten van az idealista kommunizmussal, csak aki még fiatal és tapasztalatlan, azt könnyen megvezetik.
4/13 anonim válasza:
Mert kommunizmusban szocializálódtak.
5/13 anonim válasza:
A kérdés általánosító és nem fedi a valóságot.
6/13 anonim válasza:
Én 30 sem vagyok, de én is inkább elrettentő példának tartom az amerikai társadalmat, mint követendőnek.
7/13 anonim válasza:
40 év szocializmusban végig nyugatellenes propaganda volt. Az eddigi 12 év narancskommunizmusban is. Min csodalkozunk?
8/13 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták: szocializmus, kommunizmus, hidegháborús időszak. Mi a szovjetek oldalán álltunk Kádár bácsi szárnyai alatt. Ez kb. független attól, hogy Amerikában mi van, ha kőkemény konzervativizmus élné a reneszánszát, akkor az lenne a baj. A 70 éves szembenállás a lényeg.
9/13 anonim válasza:
Mocskos kapitalisták, és verik a négereket.
10/13 anonim válasza:
A 40 év szocializmus miatt, de azt valamiért mindenki elfelejtette említeni, hogy az USA külpolitikája sem sokat segít az ország megítélésén...
Csak egy remek példa:
Szaúd-Arábia és Észak-Korea, mindkettő szörnyű ország, de az egyik Amerika szövetségese. Vajon miért? Fujj. Hányni tudnék ettől, és nem azért, mert szoci lennék, vagy átmosták az agyamat a szovjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!