Ki az itt az interneten, aki rajtam kívül még komolyan veszi a járványt?
A való életben sok barátom, a munkáltatóm, az iskolám és a kezelőorvosaim is komolyan veszik a járványt. Viszont az interneten valahogy senki.
Krónikus beteg vagyok, gyenge a szervezetem, valószínűleg hátrányból indulnék a harcban a korosztályomhoz képest. Ha meg nem is halnék (mert arra nem vészesen sok az esély), hetekig nagyon szenvednék és szövődmény is alakulhatna ki. Mármint hónapokig, évekig tartó szövődmény, amely miatt akár több hónapos táppénz is elképzelhető. A szeretteim közül is mindenki krónikus beteg, van, aki kifejezetten veszélyeztetett és nagy részük 60 feletti.
A baráti és ismerősi körömben minden korosztályt megviselt a betegség.
Sok halálhír is jött és bárkivel találkozunk, arról mesél, kije került kórházba a vírus miatt vagy kije halt meg...
Több országban is leterhelődött az egészségügy, rengeteg COVID-os beteg érkezett, akik intenzív ellátást igényeltek. Ha a járványgörbét nem laposítja el a VILÁG, akkor sokszorosa lett volna a betegek száma egyidőben, ezért sokszorosa kopogott volna a kórházak ajtaján is. Mondjuk tízszerese. Simán lett volna annyi halott és olyan arányú halálozás, mint a spanyolnátha alatt.
És NEM, az oltás NEM magánügy.
Valamilyen szinte rosszul esik, hogy egyesek szerint aki gyenge, haljon meg (sokan kimondják ezt). Sokan áldozatot hibáztatnak. Sokan bagatellizálják a vírust.
26-osban:
Miből gondolod, hogy ezek az oltások másképp működnek, mint az összes többi? Melyik működik másképp szerinted?
(Egyébként egyik oltás se 100% hatékonyságú, több oltásból is kell emlékeztető is)
Mivel védekeznél, ha nem oltással?
Mert 10% halálozás és 40% életre lenyomorodott ember nem vicc.
Igen, minimum ennyi lenne a halálozás, ha tízszer, hússzor ennyi beteg lenne egyszerre oltás, maszk nélkül és ezek kopogtatnának a kórházak ajtajain.
Plusz.
Mit szólsz ahhoz, hogy jó nevű multicégek tömegei veszik komolyan a járványt? Legfontosabb egyetemeink komolyan veszik?
Azt, hogy mennyi beteg lenne és mennyi halott, azt nem tudjuk. Mindenesetre a plusz halálozás nem látszik a statisztikában.
A kínai oltás ártalmatlan, a pfizer, a moderna mrns oltás. Ezekről semmi talasztalat nincs emberen tesztelve, ill mostmár van😃. Hosszútávú hatása nem ismert. Ezt a vírust nem tudták szekventálni soha, a pfizer is egy algoritmus alapján készült.
Jónevű multicégek, egyetemek, erre nem tudom a választ. De van egy olyan érzésem, hogy a nagykutyák placebot, vagy sóoldatot kaptak.
Mondok is egy példát: Gulyás Gergely kovidos lett 3 oltás után. Újságírók kérdezték tőle be van-e oltva és mive? Erre azt mondja, hogy két szputnyik, aztán harmadiknak janssen. Ezzel az a baj, hogy ilyen keresztoltási protokoll nem volt magyarországon, mert ez a két, gyakorlatilag egyforma vakcina kioltja egymást, nagyvonalakban.
Ez megint felvet egy két kérdést. Nem colt Gulyás környezetében egy orvos, más magasrangú kormánytisztviselő, akár az egészségügy miniszter, aki szólt volna neki, hogy ez így nem jó. Hiszen naponta találkozik a tisztifőorvos asszonnyal is. Vagy ha ez tuti, titkos recept(nem az, mert elkapta) akkor ezt a plebsnek miért nem mondják el? A válasz ennél sokkal prózaibb, hazudott valamit, ami eszébe jutott. Hol emlékezett ő már az oltási protokollra. A kártya meg ott volt az asztalán.
Nekem ilyen és még 1000 más, de hasonló jellegű aggályom van az oltással kapcsolatban. Szerintem átb@sznak minket.
Nézd, én már 50 éves vagyok, beteg nem szoktam lenni. A lányom kovidos volt, kemény 3 napig, de mi nem tudtuk. Érintkezett velünk, nagymamákkal, járt iskolába és senki nem lett kovidos. Nála is csak utólag derült ki.
De ha akarod, a tünet mentes kovidot is elmagyarázom, hogy mitől és miért van.
Hallgatom.
A környezetemben 30 körüliek szenvedték meg vagy haltak bele. Vagy azóta nem egészségesek és már sohasem lesznek azok. Függetlenül életmódtól és pláne vitamintablettáktól.
A 44 éves volt gimis infótanáromat se láthatjuk már sohasem.
Úgyhogy érdekel a te verziód.
35
Egyébként egyet én is tudok, hogyan lehet enyhébb lefolyású a vírus. Ha alacsony részecskeszámmal jut beléd. Akár pont a maszknak hála.
Erről rengeteget lehet olvasni. Nemcsak COVID esetén. Bárányhimlőnél is sokszor volt úgy, hogy annál a gyereknél a legenyhébb, aki hazavitte és sorban a testvéreknél egyre durvább.
a nyálkahártya immunitás miatt. itt egy un. mucin réteg található, aminek az egyik dolga az, hogy megállítsa a betolakodó vírusokat, kórokozókat. ezt jó esetben, egészséges ember esetén meg is teszi. ez a mucin réteg egy áthatolhatatlan csapda a vírusok számára, szó szerint belepusztulnak mielőtt tüneteket okoznának. ezért nem leszünk betegek, ha ez a nyálkahártya egészséges. természetesen ilyen őszi szezonban, mikor a felső légúti megbetegedések szezonja van, ez a mucin réteg tele van ilyen elpusztult vírusok, maradványaival, töredékeivel, most is és 10 évvel ezelőtt is így volt. a PCR teszthez honnan veszik a mintát? erről a nyálkahártyáról? el is érkeztünk ahhoz a részhez, hogy miért van ennyi fertőzött. ki fogja mutatni a PCR teszt ezeket a vírus maradványokat? de ki ám! beteg, fertőzött az illető? hát baromira nem, teljesen egészséges, az immunrendszere az első védvonalban megfogta és elpusztította a vírust.
addig lesz kovid, amíg tesztelnek.
Mégis a tesztelt emberek 10-20%-a tünetmentes csak.
Nekem például nem egészséges a nyálkahártyám, állítólag a reflux miatt. (El is kapok nyavalyákat konkrétan havonta, csak a COVID előtt SENKI se beszélt róla, törődött vele, ha a torkom fájt, észre se vette a környezetem.) Nem akarok meghalni még, engedelmeddel.
Akinek légszennyezettség vagy száraz levegő miatt nem egészséges az orrnyálkahártyája, vagy túl nagy orrkagyló miatt, az se akar még meghalni.
De "örülök", hogy akkor ezek szerint Milák Kristófnak se egészséges a nyálkahártyája. :D
Ahogy neki se volt az:
Ahogy a 44 éves infótanárnak, 50 éves angoltanárnak, 29 éves volt osztálytársamnak (ő "csak" majdnem halt bele), 25 éves egyik barátnőmnek (ő is csak brutál beteg volt, HÓNAPOKIG), jó barátnőm 31 éves ismerősének (belehalt).
ELÉG, elég, elég volt abból, hogy milliók halálát kívánjátok kvázi!
Ti is lehettek egyszer betegek és meglátjátok majd, milyen érzés, amikor a halálotokat kívánják.
39
Te tényleg mit javasolnál krónikus betegeknek? Menjünk önként a vágóhídra? Tényleg érdekel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!