Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi baja van velem...

Szerintetek mi baja van velem mindenkinek? 35 N

Figyelt kérdés
A többieknek az én koromban már gyerekeik vannak. Kissé különc vagyok, ez igaz. Miért nem tudnak elfogadni olyannak, amilyen vagyok? Ez amúgy a családomra is igaz. Ők sem értenek engem, és nem tudnak engem megemészteni, elfogadni meg végképp. Csak mert nem érdekel a férjhez menés, és a szaporodás? Ez olyan nagy bélyeg, vagy bűn? Nekem jó ahogy vagyok. Habár magam is észrevettem hogy különc vagyok, sok dologban. Ha nem találom a hozzám illőt, akkor inkább vén lány maradok. Na és akkor? De ezzel nem ártok senkinek. Valamiért taszitom a népeket. És ez egy picit zavar. Mindenki lenéz és alábecsül, pedig nem vagyok kevesebb senkitől. Nekem el kell fogadnom magam, akkor is ha mindenki úgy kerül mint egy leprást. Akkor is önmagam leszek. A bátyám miatt, és anyám miatt is majdnem súlyos kárt okoztam magamban. De már nem érdekel senki. Vagyok amilyen vagyok. Ha már úgyis mindenki bolondnak néz, akkor annak is fogom magam tenni, most már csak azért is. Úgy fogok kinézni, ahogy nekem tetszik, nem baj, ha félig kopasz vagyok, nekem úgy felel meg. Nem baj, ha négy fülbevalót teszek a bal fülembe, ha nekem úgy tetszik akkor úgy lesz. Ha kitetováltatom a fejemet, akkor úgy lesz. Elegem van másokból. Nekem nem ad senki semmit, semmilyen értelemben. Akkor miért érdekeljen a véleményük???

2021. nov. 15. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Az egy dolog, hogy nem akarsz gyereket.Különc pozitív és negatív értelemben is lehetsz.Ha mindenki elutasít, az más miatt van.Nagy különbség van aközött, hogy valaki nem tud sehova beilleszkedni, vagy képes rá, csak bizonyos dolgokban kilóg a sorból.
2021. nov. 15. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Ha igazábol kopasz vagy félig és kitetováltattad a fejed teljesen, akkor ott a baj. Nem vagy vonzó.

De ha ez nem igaz, akkor válogatós vagy.

Vagy talán túlsúlyos 2 méteres.

Az sem kelendő...

De inkább a válogatásodnál maradnék. Az embereknek kompromisszumot kell kötniük egy kapcsolatban. Nincs tökéletes pár. Csak rohanó élet és magány. A döntés nálad van. Puszi cica 27f

2021. nov. 15. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

"Szerintetek mi baja van velem mindenkinek?"

Mondjuk az, hogy szar az önértékelésed? (Különben nem a neten bizonygatnád ismeretleneknek, hogy igenis rendben vagy.) Amiről azt hiszed, hogy mások gondolják rólad, azt valójában te gondolod saját magadról.

Igen, neked kell elfogadni magadat. Nem lesz könnyű, ha toxikus családban nőttél fel. A helyedben szakemberhez fordulnék. (És igen, ez a sablon joker kártya, de itt nem fogjuk tudni megoldani a problémáidat.)

2021. nov. 15. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:
23%

Megint ez a "toxikus" jelző!

Aki ezt a divat szót használja, számomra elmehet a jóbüdös pitsába. Toxikus... pár éve miért nem mondta ezt senki? Tee válaszoló "neked a divat mondja meg, hogy kivagy"

De itt osztod az észt!

2021. nov. 15. 21:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem a megfelelési kényszerrel van bajom. Például sok nő nem tesz fel meleg sapkát, csak mert nem nőies. Inkább fagyoskodnak. Elegem van a korlátokból. Én felteszem, sőt direkt bojtosat fogok venni holnap. Mi ez a sok szorongás, hogy jujj, mit fognak szólni mások? Én levettem a cipőmet is, mert rohadt nehéz volt, és könyebb volt begyalogolni zokniban. Sokkal könyebb. Más már nem merte volna megtenni. Nem hagyom, hogy megfojtson engem mások véleménye. Én szabad vagyok. Egyik sem különb nálam a faluban. Saját unokatéstvérükkel jött össze az egyik nő, vele él. A másik hagyta hogy megdugja a fia. Majdnem az egész falu alkoholista. Ezeknek makarjak én megfelelni? Megint egy másik roma asszony 13 gyereket szült. A mocsokban vannak.. Ezeknek a véleménye érdekeljen engem? Na, nehogy már. Én nézem le őket, nem csak ők engem. A többi meg drogista. Meg buzerantok is vannak itt, egymást hátulról dugják. Rólam nem tudnak mit pletykálni, mert nem járok sehova. Nem dugatom magam senkivel. Nem tudnak beazonositani, ezért bolondoznak le. No bénom is én, a bolondokat védi a törvény. Ennyi. Felgyújtom mindegyiküket ha felcsesznek.
2021. nov. 15. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Jaa, szoval primitív környéken élsz. Már világos. A sapkát is kezdem érteni. Tényleg kopasz vagy...
2021. nov. 15. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Ebbol az jon le, nem veled van a baj, hanem iszonyuan korlatolt emberek vesznek korul. Torj ki, ha tudsz.
2021. nov. 15. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom a terápiát, tök érdekes dolgokat fogsz megtudni ott.
2021. nov. 15. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, azt mondhattad volna, hogy " suttyófalván" laksz.Mármint ezzel nem téged kritizállak.Szerintem ha tudsz költözz el valami normális városba.
2021. nov. 15. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!