Miért van ennyi oltásellenes ember?
van elég bajom oltás nélkül is
… és biztos vagyok benne hogy ez egy globális génmódosítás, sokan vagyunk a földön a klímaváltozás ellen csak így lehet védekezni
24 vagy csak a józan emberi ész gyanút fog, ha zsarolással próbálnak rávenni.
Ha megnézed, Ausztria, Németország, Svájc mind megtorpant 70% átoltottságnál, ezeken a területeken látványosan előkészítették a terepet, maszkokkal, lezárásokkal, önellentmondásos folyamatosan változó rendeletekkel, most pedig az emberek egymás ellen fordításával.
Svédeknél közben szerintem valahol 95%-nál mozog az átoltottság minden zsarolás nélkül.
Még annyi, hogy önellentmondásba keveredtél.
Azért 3 diplomának az előfeltétele az IQ, tehát korlátolt hülye nem lehet.
26 erről jó lenne, ha az oltottak is felvállalnák, akik kórházban voltak.
Mert most egyik oldal ezt mondja, másik azt.
100%-ig egyiknek sem tudok hinni, addig meg az a legjobb, ha megpróbálom elkerülni.
Ha az oltáspártiak igaza derül ki, még oltathatok. Ha az ellenzőké, akkor már nem vehetem ki az oltást.
26: Van erről forrásod? Mert nekem van, és az ellenkezőjéről :)
A kórházakban a többség oltatlan (forrás: [link] )
Ausztria: Az osztrák hírügynökség által begyűjtött kórházi adatok szerint
a normál osztályokon 1338 beteget ápoltak, 43,6 százalékuk volt beoltva, 56,4 százalékuk nem vagy nem teljeskörűen;
Szlovákia: 1402 beteget ápoltak kórházban, 79,38 százalékuk egyáltalán nem, vagy csak részben kapott oltást
Szerbia: A kutatás legfontosabb eredményeit a kórházba kerülő betegek száma szemlélteti, ugyanis míg az oltatlan és koronavírussal megfertőződött betegek 75,2 százaléka került kórházi kezelésre, addig az oltottaknál ez az arány 24,8 százalék volt.
Ukrajna: November elején azt is közzétették, hogy a kórházban ápoltak 93,5 százaléka nem volt beoltva a covid ellen.
#28! Ezen is látszik, hogy mennyire nem összehangoltan hazudnak. Mi lehet például az osztrák 56,4, illetve a Szlovák 79,38 különbségének az oka? Bocs, de azért több, mint 20% nem kevés! Szlovák vérben jobban hat, mit osztrákéban?🤔
Egyébként az oltás pártiak kedvenc hivatkozása(teljesen logikus egyébként!), hogyha sok az oltott, akkor nyilván több kerül kórházba is, hisz, ha mindenki oltott lenne, akkor a kórházba kerülök 100%-a oltott lenne, ezért arányokat kell nézni ba népesség egészére vonatkoztatva. Nos, ez Ukrajna esetében miért nem számít? A kutatás idején az össznépesség kb. 20%-a lehetett oltott, a kórházba kerülteknek pedig 6,5 százaléka! Az arányaiban rengeteg! ( Mármint ahhoz, hogy igazolja az oltás hatékonyságát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!