Mit csináljak? Nem hagy egy isnerősöm békén interneten, kirak rólam dolgokat. Miért?
Figyelt kérdés
Messengeren ilyet küldözget nekem: [link]
Meg olyanokat rak ki pl hoxára meg index fórumra hogy már a fejemet fogom hogy miket rak ki rólam és magáról is. Magáról olyat rakott ki hoxára hogy besoruta s#r a luokama...
Rólam meg olyat hogy miért akartam olyan barátnőt amilyet... nem áll le ezzel. Mit csináljak?
2021. nov. 11. 17:32
11/20 anonim válasza:
Zaklatásért simán fel lehet jelenteni.
12/20 anonim válasza:
Ha nem tetszik ne internetezzél.
13/20 anonim válasza:
12es: Ez nem így működik. Ha valaki rólam kompromittáló képeket rak ki az engedélyem nélkül és ez engem teljesen jogosan felháborít akkor ne internetezzek és a probléma megvan oldva? Persze ez is egy megoldás, de elsőnek csak ki írkál, aztán jönnek a képek majd stb. Szerinted ezt egy ép ésszel rendelkező, normális ember eltűrné?
15/20 Girlll3 válasza:
Talán ki nem állhat téged és bosszantja őt még a léted is.
16/20 anonim válasza:
Tiltsd le, vagy jelentsd fel, ha beszélni nem lehet vele.
17/20 anonim válasza:
Elmeháborodott az ismerősöd, de te sem vagy százas.
18/20 A kérdező kommentje:
Valaki megnézte a linket?
2022. máj. 11. 20:46
20/20 anonim válasza:
te csak a fotókat akarod itt megnézetni, a kérdésed kitaláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!