Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik annyira hangoztatják,...

Akik annyira hangoztatják, hogy túl van népesedve a bolygó, hajlandóak lennének önként meghalni?

Figyelt kérdés
Vagy mások halálát kívánják?
2021. nov. 10. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%
Ja kérem, nem kell itt önként meghalni, megölnek ők dráma nélkül is. Hidd el, remek módszerek vannak tömegek likvidálására.
2021. nov. 10. 20:30
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
Nem hiszem, ha eddig a felismerésig eljutottak , akkor maguknak akarnak helyet csinálni.
2021. nov. 10. 20:37
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos a szegény és buta embereknél elterjedt a gyakori szaporodás . Indok ? A sex az egyetlen örömforrás . Talán nem kéne 10 gyerek és probléma megoldva . Nem kell itt senkit felàldozni kérdező .
2021. nov. 10. 20:49
 14/19 anonim ***** válasza:
10%
Hol van az a sok gyerek, amiről itt írtok? Én már a kisebbségiek között sem látok olyat, hogy 10 gyereket csinálna. A magyar lakosság még mindig fogy, nem szaporodik. Ha annyira szívügyetek, menjetek Afrikába vagy Indiába, magyarázzátok el nekik.
2021. nov. 11. 06:13
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

"menjetek Afrikába vagy Indiába, magyarázzátok el nekik"

Hát pont itt kezdődik a probléma,hogy ők jönnek ide nem kis számban...

2021. nov. 11. 07:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem halnék meg, mert nem én kértem az életemet, ahogy nem kívánnám más halálát sem. Egyszerűen csak nem szaporodok.
2021. nov. 11. 11:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Senki halálát nem kívánom, se másét, se a sajátom.

Azt kívánom, bár mindenki tudatos családtervezés útján vállalna gyereke(ke)t, nem pedig úgy, hogy "amennyi csak összejön". Ezt vállalom én magam is, használok fogamzásgátlást.

Szerintem ez fair, csak olyat várok el amit én magam is teljesítek.

2021. nov. 11. 13:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen. Nem kértem az életemet, nem is élvezem és nem is ragaszkodom hozzá. Sokkakkal ellentétben nem élek abban a tévhitben, hogy nélkülem megállna forogni a Föld. Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, születésszabályozásra van szükség.
2021. nov. 11. 18:34
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy,csak mások haljanak meg.
2021. nov. 13. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!