Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik szoktak itt az oldalon...

Akik szoktak itt az oldalon beszélgetni! Mennyire marad meg bennetek, vagy felejtődik egy-egy hosszabb levelezőtárs?

Figyelt kérdés

Mennyire vagytok ragaszkodó típusok? Egy hosszabb, esetleg egy már-már haveri szintre emelkedett levelezésnek ha vége, "hiányzik" a másik? Vagy úgy vagytok vele, jönnek-mennek az emberek az életünkben? Ha "hiányzik", akkor mennyire, mennyi ideig van még eszetekben?

A levelezés jellege talán lényegtelen is. Csak az, hogy nem mentek túl az itteni beszélgetésen. Esetleg egy képcsere erejéig.

2021. nov. 9. 12:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Még azok se írtak vissza,akik ismeretlenül is rámírtak,hogy segítenek bármi is van. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2021. nov. 9. 18:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte privátban...nem szeretnék beszélgetni, nem volt ilyen célom a kérdéssel.
2021. nov. 9. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
3 hosszabb levelezésem volt eddig, megmaradt bennem eléggé.
2021. nov. 9. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Én még 7-8 éve beszélgettem innen egy sráccal pár hónapig, nagyon egy hullámhosszon voltunk csak én hülyültem meg és sikerült egy olyan gáz produkciót rendeznem ami miatt lekoptatott. Amit sajnálok, mert az a pár hónap is tök mély nyomot hagyott bennem, utólag jöttem rá hogy milyen ritka hogy valakinek a társaságában tényleg csak magadat tudod adni, nem kell erőlködni de jól érzitek magatokat. Nem itt leveleztünk, hanem skypeoltunk elég sokat. Azt hiszem amikor beszéltünk még nem is volt facebook profilom, amikor regisztráltam megtaláltam mert tudom a nevét, és hogy hol lakik de nem jelöltem be, mert a későbbi gyk-s levelekre sem válaszolt, amit úgy vettem nem kíváncsi rám a továbbiakban. Néha amikor nosztalgiázom ránézek hogy alakult az élete, de ennyiben maradt a dolog.
2021. nov. 9. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Több levelezésem is volt itt.

Kettő hagyott bennem nyomot.

Egy sráccal majdnem össze is jöttünk később, végül nem, de barátok vagyunk. Tényleg. Tény, azóta ritkábban beszélgetünk (már réges-rég Face-n).

Egy másik sráccal úgy kezdtük el beszélgetni, hogy megbántott a válaszában, őrjöngtem neki privátban és levelezés lett belőle. Rettentő érzékeny időszakom volt, mondhatni ez is vetett véget a levelezésünknek. Pedig egész jól alakult. Nem hinném, hogy párkapcsolat lett volna belőle, nem is az volt a cél, de barátok lehettünk volna.

29N

2021. nov. 9. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Régebben még jobban beszélgettem a neten, aztán valahogy háttérbe szorult, kevés időm van már erre. De nemrég olvastam bele néhány régi beszélgetésbe és csodálkoztam, mert nem nagyon emlékeztem rá, hogy ilyen dolgokról is beszélgettem valakivel a gyakorin. Viszont van egy személy, akivel régen egy másik oldalon hosszasan beszélgettünk, ő valamiért jobban megmaradt a fejemben, pedig már több, mint 10 év eltelt azóta.
2021. nov. 14. 00:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Eszembe jut mai napig,viszont később tudtam meg hogy neki párkapcsolata van. Ha hamarabb tudom,nem állok le vele.

Van olyan hogy megszeretsz valakit úgy hogy még nem is láttad? Na nekem ő ilyen volt.

2021. dec. 21. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!