Akik szoktak itt az oldalon beszélgetni! Mennyire marad meg bennetek, vagy felejtődik egy-egy hosszabb levelezőtárs?
Mennyire vagytok ragaszkodó típusok? Egy hosszabb, esetleg egy már-már haveri szintre emelkedett levelezésnek ha vége, "hiányzik" a másik? Vagy úgy vagytok vele, jönnek-mennek az emberek az életünkben? Ha "hiányzik", akkor mennyire, mennyi ideig van még eszetekben?
A levelezés jellege talán lényegtelen is. Csak az, hogy nem mentek túl az itteni beszélgetésen. Esetleg egy képcsere erejéig.
Több levelezésem is volt itt.
Kettő hagyott bennem nyomot.
Egy sráccal majdnem össze is jöttünk később, végül nem, de barátok vagyunk. Tényleg. Tény, azóta ritkábban beszélgetünk (már réges-rég Face-n).
Egy másik sráccal úgy kezdtük el beszélgetni, hogy megbántott a válaszában, őrjöngtem neki privátban és levelezés lett belőle. Rettentő érzékeny időszakom volt, mondhatni ez is vetett véget a levelezésünknek. Pedig egész jól alakult. Nem hinném, hogy párkapcsolat lett volna belőle, nem is az volt a cél, de barátok lehettünk volna.
29N
Eszembe jut mai napig,viszont később tudtam meg hogy neki párkapcsolata van. Ha hamarabb tudom,nem állok le vele.
Van olyan hogy megszeretsz valakit úgy hogy még nem is láttad? Na nekem ő ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!