Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a srác így képről milyen?...

Ez a srác így képről milyen? Túlzottan vagány, vagy ennyi kell hogy ne legyen unalmas valaki?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 8. 17:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Adócsaló a csávó, ellőtt egy szelfit a NAV elől menekülés közben.
2021. nov. 8. 17:51
 12/17 A kérdező kommentje:

Most erre mit mondjak? Ki mennyire fél, ez egy városban készült kép lehet, nyilván 30al is oda a lenne a tetkója ha úgy esik.

2021. nov. 8. 17:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

kérdező

Elesni sem kell hozzá, szerintem az sem kellemes ha véletlen a lábad oda érinted a forró motorblokkhoz. De nyilván az újgazdag proli veretés felül írja a praktikusságot.

2021. nov. 8. 18:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szólnék neki hogy ha mindig így motorozik akkor tartós tejet már ne vegyen. Ja meg 10-15 év múlva vegyen bérletet az ortopédiára.

Robogón is gáz a farmer és az utcai viselet, de az robogó és városban rohangáláshoz így lehet használni. Speed motoron egyrészt ahogy a városokban közlekednek, az ugye általában több mint 50, az izületei kikészülnek a huzattól, ha elesik akkor meg sehol se marad rajta épp bőrfelület, az aszfalt megnyúzza szó szerint.

Láttam már párszor én is ilyet autópályán, még flipp flopp papuccsal is...

Még nézni is fájt ahogy hasított. Inkább agyatlan aki így motorozik.

Ez nem autó.

Utcán sétálva fagyizva oké.

2021. nov. 8. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szánalmas. Motorozáshoz öltözzön fel rendesen!
2021. nov. 8. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:
10es, min ia gondolkodik el, kicsoda?
2021. nov. 8. 23:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Van akciosan elado bornadragom. 😂

Szerintem ez a poz csak egy foto erejeig lett igy beallitva!! Aki mogorozik,az nem igy oltozik…😁

2021. nov. 9. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!