Szerintetek hány éves kortól számít valaki felnőttnek?
Figyelt kérdés
Szellemileg, gondolkodásmódilag értem.2021. nov. 7. 11:15
1/8 anonim válasza:
Jogilag 18, de én inkább 20-22-t mondanék, ha szellemileg, gondolkodásmódilag értjük.
6/8 anonim válasza:
Hivatalosan 18, gyakorlatilag az aki úgy is viselkedik. Egy 35 évest is tarthatnak gyerekesnek ha pl.lövöldözős játékokkal szórakozik, legókat gyűjt hobbiból.. és egy 20 éves is lehet felelősségteljes, határozott, céltudatos....
8/8 anonim válasza:
Én is 25-26 körül mondanám inkább. Mert én például amíg nem végeztem egyetemmel és nem volt rendesen fizető melóm, hát nagyon nem éreztem magam önellátó felnőttnek.
Utána tudsz rendesen félretenni, magadra és párodra, a jövőtökre szánni.
Előtte is el lehet kezdeni, de egy elbérlet mellett gyakornoki fizuval nekünk elég kemény volt.
Persze jól írták, fejben lehet valaki előbb, vagy épp később érő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!