Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Változtatnom kellene magamon,...

Változtatnom kellene magamon, ha csak 2-3 ember kedveli IGAZÁN a személyiségem? 20/L

Figyelt kérdés
Elég sok embert irritálok, ha egyre jobban megnyílok feléjük vagy szimplán nem tetszik nekik, ahogyan gondolkodom. Sokszor voltam kiközösítve, pedig nem hinném, hogy ártalmas ember lennék. Jó hallgató vagyok, megbízható, vicces, békés, cuki, beszédes… ezeket hallom vissza magamról, akik jobban megismertek. Nem tudom, mi idegesítő bennem, de érzem az emberek türelmetlenség/kedvtelenségüket, ha velem vannak.

2021. nov. 4. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha ő se írt, akkor nincs vele dolgod. Írjál másnak és akkor lejössz róla.
2021. nov. 4. 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Ne akarj másoknak megfelelni, csak is magadnak
2021. nov. 4. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

(3. vagyok) Nincs ezzel semmi baj, de kell egy fal, hogy ne használjanak ki, ne legyél senki csicskája, ne alázd meg magad! Meg kell érteni azt is, hogy általában a barátaid szeretnek csak nem akkora érzelmi HÉV-vel, mint te, de attól még az a szeretet ugyanolyan jó (ha nem jobb (és őszintébb) és ugyanolyan értékes.

Note: A te őszinteségedben nem kételkedem, csak ha valaki lelkileg kiszolgáltatott hajlamos mindenkivel így viselkedni, hogy kizsarolja az együttérzést. Ez nem rólad szól. Én érzem azt, hogy ezt csináltam. Frusztrált ember szimpátiája olcsó és ecseri, ne ess ebbe a hibába!

2021. nov. 4. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. nov. 5. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!