Valaki ugyan azzal az emberrel miért beszélget viberen, ha tud vele messengeren is beszélgetni?
ugyanazzal
Van, aki jól érzi magát, mások f_szán.
Van, aki jól érzi magát mások f_szán.
Egy vessző is átírhatja a mondatot.
Nekem pl. boldog-boldogtalan írogat messengeren, csomó csoportban benne vagyok, ahova percenként küldözgetnek valamit, ezért a messenger csomószor már nem is küld minden üzenetről értesítést, és így mások fontos(abb) üzeneteit túl későn veszem észre (ezt mondjuk nem egészen értem, miért csinálja a telefonom, de mindegy). Emiatt egyes emberekkel viberen beszélgetek (ott egyébként is vannak előnyös dolgok, pl. nem rontja le a képek minőségét, ha küldeni akarunk egymásnak valamit, míg a messenger borzasztóan), egyes emberekkel instagramon, megint másokkal meg snapchaten. Számomra sokkal letisztultabb így, jobban tudom rendszerezni az üzeneteimet.
Na meg aztán vannak, akikkel több helyen is beszélgetek, ez részben hangulatfüggő, részben meg a különböző appok különböző előnyein és az aktuális igényeinken múlik. :D
#9 (17:44)
"egyes emberekkel instagramon, megint másokkal meg snapchaten. Számomra sokkal letisztultabb így, jobban tudom rendszerezni az üzeneteimet"
hát ez aztán a nagy letisztultság :D nem akkor lenne letisztult, ha minden egy helyen lenne, nem pedig össze-vissza?
"részben meg a különböző appok különböző előnyein és az aktuális igényeinken múlik"
szóval szexchat-re a snapchat-et javaslod vagy melyiket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!