Girlll3 kérdése:
Gondoltatok már arra, hogy elhíresztelitek a saját halálotokat próbaképpen?
Figyelt kérdés
Én kíváncsi lennék, hogy ki hogyan reagálna. Gondolom, nem lenne semmi különös.2021. okt. 30. 20:25
11/12 anonim válasza:
Én időnkénti "világfájdalmamban" arra gondolok, hogy bárcsak anyuval lennék már a túlvilágon. De talán közelebb van már az idő...
De addig is próbálok "optimista" lenni, megőrizni a belső derű, jókedv gondolatát - mint ahogy Ő is majdnem egész életében ilyen volt. Nemrég álmodtam vele és ragyogó fényes mosolygással újra SZERETETT, IMÁDOTT mint egész életében. Feltétel nélkül!
Ezek az "űzenő" álmok segítenek megérteni, hogy LÉLEKBEN vigyázhat rám, figyelemmel kísérheti Földi ténykedésemet a mindennapokban.
12/12 anonim válasza:
Ja, most látom kérdező, hogy 25 év(!) áll már mögötted! Én csak két éve szembesültem az idegeket tépő tudattal, hogy már nincs miért bemennem a kórházba meglátogatni.
Őszinte részvétem utólag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!