Ha még nem mondta senki, hogy ronda vagyok, de egyúttal azt sem, hogy szép, akkor mi vagyok?
Persze a nagymamám már illedelmességből, mondta párszor, hogy "jaj, de helyes fiatalember"
de ezt nem veszem hivatkozási alapnak.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen visszajelzéseket kaptok a külsőtökre vonatkozóan a környezetetektől?
Mennyire érdeklődik irántatok az ellenkező nem?
Tartópilléreket szeretnék faragni az önbecsülésemhez.
Szerinted az emberek azzal vannak elfoglalva hogy ki hogy néz ki? Vagy mindenki mindenkit dicsérget?
Ha erre vársz, akkor csak várj, majd megunod.
Átlagos?
Rám mondtak már szépet is és csúnyát is :D És ismerek nem egy csúnyácska embert, akik olyan magabiztosak, hogy csak pislogok. Ez mellett kedvesek. És van párjuk is.
Szerintem nem abból kéne kiindulnod, hogy hogy nézel (vagy nem nézel) ki, hanem abból, hogy mennyire szereted, illetve fogadod el Te, saját magadat.
Hát én csak úgy nem véleményezek embereket,meg amúgy is ,a szépség szubjektív.
Lehet,hogx van aki teged tart,a vilag legszebb sráca,mások meg pont az ellenkezőjét gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!