Ha a mostani tapasztalatokkal, emlékekkel visszamennél az időben általános/középiskolába, milyen éveid lennének? Mi változna?
Figyelt kérdés
Eljátszottam a keserű gondolattal, ha megtörténne. Régen rengeteget piszkáltak általánosban, aztán sajnos az első szakmai sulimban depresszióig a "vezéregyéniségek". Akkor jutott eszembe, mennyire nudli volt az általános, bármennyire is xarul esett. Így lett az, hogyha visszamennék, vajon mennyivel lenne nyugodtabb az életem, hogy egy felnőtt ember türelmével, sok tapasztalattal lennék a sok gyerek között, akik ki tudja, milyen lenne a reakciójuk az enyém miatt, mert "nem kapják meg, amit akarnak".
Egyébként akarná a fene újra végigcsinálni az általános, aztán a szakiskolát. 😂
2021. okt. 23. 19:31
11/12 anonim válasza:
Meghajtanám a németet (második nyelv volt) és letenném a B2-t, másokkal barátkoznék, valamint vannak emberkék, akiket inkább elkerülnék.
12/12 anonim válasza:
Mai énem birtokában magántanuló akarnék lenni, vagy legalábbis sulit váltottam volna.
Esetleg országot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!