Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legjobb tanács,...

Mi volt a legjobb tanács, amit életedben kaptál?

Figyelt kérdés
És hasznát is vetted.

#legjobb tanács
2021. okt. 23. 17:36
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
100%

"Te csak tanulj, bármi is történik, mert a tudást sohasem vehetik el tőled. És ha eljön az ideje, úgy menj el innen, hogy vissza se nézz!"

Alsós osztályfőnököm mondta. Megfogadtam a tanácsát és a mai napig hálás vagyok neki érte. Ismerte a családomat, oka volt a tanácsnak.

2021. okt. 23. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az angol nyelvben van egy olyan mondas, hogy "kiömlött tejet nem siratunk". Sokszor eszembe jut, amikor multbeli hibakon ragom magam es segiteni szokott.
2021. okt. 23. 21:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne bízz senkiben.
2021. okt. 23. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:

9es szerintem ez nem igaz. Mármint lehet, hogy igaz, hogy korán feladják, de az sem jobb, ha valami tényleg nem megy és akkor is gürcölsz vele és rámegy mindened, ahelyett, hogy időben belátnád, hogy ez valamiért nem működik így.

Az már más kérdés, hogy valakinek aztán egy idő után szerencséje és összejön neki és döngeti a mellét, hogy erős voltam és nem adtam fel!!

Más meg elcseszi az életét, mert egy álmot kerget egy egész életen át és nem látja, hogy mikor kéne feladni.

2021. okt. 23. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!