Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meg tudnátok bízni olyan...

Meg tudnátok bízni olyan közeli rokonotokban aki éveken át hazudott nektek, becsapott titeket és még amikor lebukott, akkor is tagadott mindent? állítása szerint nagyon megbánta és többé nem tenne ilyet.

Figyelt kérdés

#hazug rokon
2021. okt. 20. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük azzal, hogy miért állnék szóba egy ilyen emberrel? És ne gyere nekem azzal, hogy mert a rokonom, mert azt magasról leszarom, hogy ki szarta világra, ha egy emberi selejt.
2021. okt. 20. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Azert mert rokon nem kell joba lenni vele. Keresnek egy normalis embert inkabb helyette.
2021. okt. 20. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, mert ha éveken át hazudott, megjátszotta magát, akkor ugyanúgy képes megjátszani a megbánást is valamilyen önös érdekből. Hiába tűnik úgy, hogy lelkiismeret furdalása van, nem hinnék neki, ha éveken át képes volt becsapni.

Ha nem bukik le, valószínűleg még most is tolná a tudtod nélkül amit eddig.

Persze kérdés, hogy miről van szó, vannak kivételes esetek szerintem.

2021. okt. 20. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha ezt a kérdést egyáltalán feltetted, akkor nem vagy százas.
2021. okt. 20. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, megnézném hogy csak mondja e vagy tényleg megbízható lett.
2021. okt. 20. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Fél évszázad alatt embert megjavulni még nem láttam. Hallottam egyről, aki abbahagyta az ivást és a család verését, de csak hírét hozták, hogy van ilyen, én hasonlót sem láttam.
2021. okt. 20. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!