Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek egy Doktor Gődény...

Szerintetek egy Doktor Gődény vs Toroczkai László boxmeccsen ki győzne?

Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:

gödény hiába öreg, be van koxolva, évtizedek óta edz, szerintem van vagy 110 kiló színizom az ember.

eleve a stílusából és a hanghordozásából is lejön, hogy nem igazán okozna neki gondot az ha tettleg kellene kiállnia magáért.

míg torockai egy sima átlagember.

nem ismert, hogy lenne küzdősport tapasztalata, nem is nagydarab, így esélyesebb, hogy a doki megverné.

2021. okt. 18. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Sztem Gödény csak melléütne ott maradna Torockai.
2021. okt. 18. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Hányok tőle, de szerintem nem kérdés...
2021. okt. 18. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Ksi-be jarok boxra.

Altalaban a magasabb vekony nyer,mer az gxorsabb es tovabb birja altalaban. A magasabb sokkal messzebbrol be tud vinni utest. Lefele erosebbet tudsz utni.

A tul sok izom kototte tesz es lassit.

Jo,h olyanok irogatnak ide,akik eletukben nem boxoltak.

2021. okt. 19. 05:10
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

4-es, csak kár, hogy nem profikról beszélünk, akik ki tudnák használni valamilyen testi előnyüket. 2 átlagemberről van szó, ahol az egyik edz, a másik nem. Egyértelműen az edzőnek van több esélye.

Én is boxolok.

Egyébként Gődényben azt szeretem, hogy intelligenciában is felmossa a padlót mindenkivel. :D

2021. okt. 19. 06:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de megnézném, minden pofon jó helyre kerülne.
2021. okt. 19. 08:39
 7/7 Barbell Deadlift ***** válasza:
Hogy Gődény felmossa mindenkivel a padlót intelligenciában? Most ugyan arról az emberről beszélünk, aki külföldi cikkek félrefordításával és félreértelmezésével gyűjti magaköré a vírustagadókat? Vagy vam egy másik Gődény is?
2021. nov. 29. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!