Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Thevr srácok a bizonyíték,...

A Thevr srácok a bizonyíték, hogy idővel és kemény munkával el lehet jutni egy nagyon magas szintre a streamelés világában itt Magyarországon? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2021. okt. 17. 15:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10: Lényegében minden videósra igaz. Ha megnézed, mindegyiknek volt már a bejelentés időpontja körül 3080-3080ti-3090-rx6900XT kártyája és nem olyan áron, mint amin te megveheted a skalperektől, hanem gyártói MRSP áron (vagy inkább a bemutatásért cserébe maradhatott náluk örökre). Ez a többi termékre is igaz.

A gyártóknak elég, ha a nézettebb videósok megvillantják a videóikban a terméket, elvileg még elemezniük sem kellene.

Sok terméket sok ideig még meg sem vehetsz. Volt monitor amit meg akartam venni, de majdnem fél évig csak videósoknál volt látható. Még a nagykerekben sem bukkant fel. Mire megjelent a boltokban, a gyártó már az újabb generációt reklámozta.

2022. jan. 25. 11:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11

Így van.

Talán 1-2 dologban exkluzívak, mint pl a Predátor trón vagy hasonló (rég néztem a csatornájukat).

2022. jan. 25. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan is számít, mint a név választás. A marketing első törvénye a jó név. Az Apple pl. azért lett Apple, hogy a telefonkönyvben előre kerüljön és mert rövid és általános szó, ezt Jobs mondta. Működött.

Akkoriban amikor kezdték, nagy sláger volt a VR. Ha rákerestem bármilyen VR információra a videós platformon, akkor a találatok között ők is felbukkantak. Így találtam én is rájuk anno.

Még ma is, ha rákeresek egy VR tartalomra, pl. kíváncsi vagyok, milyen az ETS2 VR-ban hogy megnézhessem a VR SBS-t mobilos VR headsetben, akkor is felbukkantak a találatok között ha nem pontosítottam jobban a keresés szövegét. Pedig a nevükkel ellentétben már nagyon régóta nem is foglalkoznak VR-ral.

Mintha te azt a nevet adnád a csatornádnak, hogy THE OLED, feltöltenél pár teszt videót a CX/C1 tévédről és akkor egy idő után gyakran felbukkanna a csatornád, ha valaki OLED tv-s/oled monitoros információkra, tesztekre keres.

Jó, azóta már finomodott a kereső algoritmus és ez ma már nem annyira működik mint régen.

Ma már a kereső a videó tartalmát is figyeli, felismeri a beszédet, lefordítja angolra és ezt szövegként tárolja és például ebben a szövegben található tartalmat is figyelembe veszi kereséskor, mennyire releváns.

2022. ápr. 21. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!