Miért vannak ennyire igénytelen/függö emberek hogy napi 5+ kávé mellé 1 doboz cigi?
#20: attól, hogy korrupt módon használják fel ezeket az összegeket, attól még az ott van, és egy felelős kormány tudna vele mit kezdeni. Nálunk azért nem tudnak, mert egy 1km-es útszakasz építését sem tudják 1mrd Ft alatt megvalósítani, pedig elképesztő mennyiségű összegek, ráadásul többségük az EU által van támogatva.
Az meg hogy fizeted a TB-t... más kérdés. Én is fizetem, mégis megszablyák, hogy ha nem vagyok beoltva, akkor az üzemorvos sem lát szívesen. Mégsem érdekel senkit annyira, hogy emiatt utcára menjenek.
Beletörődik mindenki mindenbe, szavazni sem mennek, oszt jóvanazúgy. Egyre hülyébb a magyar.
Persze, ott lenne ha ott lenne, de nincs ott. :D én teljesen politikamentesen próbálok élni, nagyjából egyik párttal sem szimpatizálok, de nem hiszem, hogy ez valaha is megoldott lesz.
Mire az egészségügyet, tömegközlekedést stb helyrehozzák, azt a mi generációnk (de talán még az utánunk lévő is) meg sem éli.
Rengeteg probléma van, kezdve a börtönökkel, a fizetéseken át a pusztuló falvakig, a külföldre eladott termőföldekig...stb.
Én legutóbb pl voltam szavazni. Ahogy majdnem mindenki az ismerettségi körömből. Nem változott semmi. Most sem biztos, hogy fog.
"Ő nem cigizik, nem iszik, kávézni sem szokott, mégis egy utolsó nyomorult."
Egyedül te nevezed Őt utolsó nyomorultnak, de te is csak irigységből teszel így. ;)
Én őszintén felvállalom, hogy nekem a Példaképeim a Hozzá hasonló, csodálatos emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!