Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kellett volna reagálnom...

Hogyan kellett volna reagálnom az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok, az egyik visszájáró vásárlónk nemrég azt mondta hogy szívesen töltene velem időt, fizetne is érte. Egy 60 feletti vénember az illető, nem vagyok egy szépség, de férjnél vagyok, tudja is. Mégis mit képzelnek egyesek magukról? Hogy van bőr a képén így megalázni egy nőt? Azt sem tudtam hirtelen mit reagáljak, szó nélkül beüttem az árut, hogy gyorsan húzzon el, mert legszivesebben elsirtam volna magam.
2021. okt. 13. 19:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11%

8 én meg tőled okádok. Az összes kérdésedtől és válaszodtól, az összes nickedről. Az abortuszos féreg is te vagy.

Fel lehet ismerni arról ahogy reagálsz a hozzászólások számaira.

2021. okt. 13. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:

11.-re.

Nem vagyok incel, csak realista.

2021. okt. 13. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát figyi kérdező a grey rock technika is jó reakció de ne vedd magadra szerintem. Csak furcsan probalt kommunikalni veled. Vannak ilyenek. Nekem speciel elkérte egy bácsi a számom utána az eladó nénit feleségül kérte aki csak kacagott egyet. De ahogy mondta az csak vicc volt. De lényeg hogy ha legkozelebb is probalkozik akkor jelezd neki hogy nem vagy vevő az ajánlatára, hogy olyan boltba nem jársz. Ezt így de udvariasan és kedvesen. Hidd el venni fogja a lapot.
2021. okt. 13. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen nem vagyok vevője az ajánlatára. Olyan boltba nem járok.
2021. okt. 13. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Kicsit nagy feneket kerítesz neki, annak ellenére,hogy emberekkel dolgozol. Mosolyogsz, megköszönöd az ajánlatot, de nem élnél vele. Viszontlátásra.
2021. okt. 14. 06:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!