Ha szemöldök felé tetováltatnék, egy családdal kapcsolatos témában, az mennyire rontana a megítélésemen, egyszerű melósként, vagy sofőrködésben? Akár belföldön, akár külföldön.
Nem bánják meg, mert nem olyan életkörülményekben nevelkedtek, ezt csak azok gondolják akik mindvégig, problémamentes családban nevelkedtek.
12-es Remélem olyan tetoválókkal találkozol csak, akik lelkiismeretesen dolgoznak, és erre nemet mondanak.
Neked lelki problémáid vannak, nyilván az arcodra van írva szimbolikusan, tettleg erre nincs szükség!
5-ös és 8-as is én voltam, tetováláspárti, ballib, problémáktól nem mentes családban élő 20 évesként mondom neked, hogy én, személyesen nem bántanálak, én személyesen nem szólnék be neked, hogy " hogy nézel ki bakker", DE, azt gondondolnám, hogy rossz helyen van a tetkód. És most új érvet is mondok: öregedés. A homlokodon lenne, ahol a bőröd folyton ráncolódik, nap, mint nap, ez a tetkód gyógyulását is zavarná. Ha nincs frufrud, a napfény is folyton éri, ha kimész az utcára, ami miatt gyorsabban kopik. Aztán ott van, hogy megöregszel, beráncosodik a bőröd és kvázi "vágások" lennének az amúgy lehet hogy szépen kivitelezett mintában.
Itt is, látod, mindenki jó szándékkal viszonyul hozzád. Nem magáról a tetoválásról szeretnénk lebeszélni téged, hanem arról, hogy 1.-olyan tetkót csinálj, aminek még a mintájában se vagy biztos 2.-olyan helyre csináltasd, ahol esztétikailag az emberek kb 95%-át zavarja és egy idő után nagy eséllyel téged is zavarna.
Rajtam elég sokminden van, különböző helyeken.
De mindig azt mondom én is, arcra, fejre SOHA.
(Nyilván a sminktetoválás kivétel, de itt nem arról van szó.)
Annyi helyre lehet, de tényleg, arcra ne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!