A kidolgozott felsőtestű férfiak miért hajlamosak simogatni, fogdosni a mellizmukat?
Figyelt kérdés
És akármikor. Simán beszélgetés közben, vagy bármikor ha épp szabad a kezük. Ennyire tetszenek saját maguknak, hogy nem bírják ki, hogy ne tapizzák magukat?2021. okt. 7. 12:51
1/13 anonim válasza:
A mell az mell! Én is szeretem fogdosni a barátnőm mellét. Nincs ezzel semmi baj.
2/13 anonim válasza:
Mert nem tudnak betelni magukkal.
3/13 anonim válasza:
Mert megtehetjük bro, azért.
Fáj?
4/13 anonim válasza:
En meg ilyet mem lattam 🤣 pedig sok gyuros haverom van meg napi szinten jarok terembe
5/13 anonim válasza:
Ismerek testépítő embereket, egyik se viselkedik közülük ennyire szánalmasan. Ezt max. csak a kokszos magillagorillák csinálják, akik csak azért bodybuilderkednek, hogy "jócsajuk" legyen.
7/13 A kérdező kommentje:
#3 nekem ugyan nem fáj, nő vagyok. Csak megfigyeltem ezt mint tendenciát. Még csak azt sem gondolom, hogy negatív, csak fura hogy nem kidolgozott mellizomzatú férfitől nem igazán láttam még ilyet, és érdekel, hogy miért
2021. okt. 7. 14:17
8/13 anonim válasza:
Nekem a hasam nagy és azt simogatom. Na bumm.
9/13 anonim válasza:
Az férjem is sokat fogdossa, az agyamra megy vele 😑
Büszke a munkája eredményére, ennyi
10/13 anonim válasza:
Mert megdolgoztam érte, és jó érzés. Teljesen más érzés mint egy puha női mellet fogni, büszkeséggel tölt el, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!