Értetek már el valami fontos eredményt csalással? Amivel senkinek sem okoztatok rosszat, milyen érzés volt utána?
Párom 8 évig hús iparban volt sofőr
Az utolsó 4 évben csalt a húsok súlyával, eladta feketén stb
Milliók jöttek össze
Aztan kirugtak 😅 (de nem bukott le soha)
Ennek már 3 éve
Abból a pénzből sok mindent elért😁
Nem annyira fontos, de így lett meg az egyik zhm, aminek hála fel tudtam venni a szakirány tárgyakat. Voltam 2x zhzni, mindkét alkalommal 2 ponttal maradtam le a kettesről (48/100 pont). Aláíráspótlóra megirattam inkább mással. 2 éve ez a szakmám főállásban, csak a munkahelyemen nem egy óra áll rendelkezésre teljesen fejből írva a kódot, hanem fél nap és internetelérés. Össze-vissza bszakodtak velünk a távoktatás alatt, köszönőviszonyban sem volt a számonkérések nehézsége a jelenlétiben írtakhoz képest és nem minden esetben azért, mert annyira könnyű volt. Kb rohanni kapkodni kellett mindennel.
Hát, így legalább választhatok szakirány tárgyakat, spóroltam több, mint félmillió forintot, mert nem csúszok, azok meg rohadjanak meg. 😈 Én elégtételnek éreztem. Ők szartak ránk egész félévben, undorító igénytelenséggel adták le az anyagot és gusztustalan alamuszi módon kérték számon (sokkal könnyebb feladatokat gyakoroltattak), hogy legalább kétharmada bukjon a csapatnak, én meg nem hagytam, hogy más szemétsége miatt legyen nekem szarabb. Most már kvittek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!