Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Értetek már el valami fontos...

Értetek már el valami fontos eredményt csalással? Amivel senkinek sem okoztatok rosszat, milyen érzés volt utána?

Figyelt kérdés

2021. okt. 6. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Párom 8 évig hús iparban volt sofőr

Az utolsó 4 évben csalt a húsok súlyával, eladta feketén stb

Milliók jöttek össze

Aztan kirugtak 😅 (de nem bukott le soha)

Ennek már 3 éve

Abból a pénzből sok mindent elért😁

2021. okt. 6. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes kérdés. Kíváncsi vagyok... Nekem sosem volt szerencsém, akár küzdöttem, akár csalni próbáltam.
2021. okt. 6. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira fontos, de így lett meg az egyik zhm, aminek hála fel tudtam venni a szakirány tárgyakat. Voltam 2x zhzni, mindkét alkalommal 2 ponttal maradtam le a kettesről (48/100 pont). Aláíráspótlóra megirattam inkább mással. 2 éve ez a szakmám főállásban, csak a munkahelyemen nem egy óra áll rendelkezésre teljesen fejből írva a kódot, hanem fél nap és internetelérés. Össze-vissza bszakodtak velünk a távoktatás alatt, köszönőviszonyban sem volt a számonkérések nehézsége a jelenlétiben írtakhoz képest és nem minden esetben azért, mert annyira könnyű volt. Kb rohanni kapkodni kellett mindennel.

Hát, így legalább választhatok szakirány tárgyakat, spóroltam több, mint félmillió forintot, mert nem csúszok, azok meg rohadjanak meg. 😈 Én elégtételnek éreztem. Ők szartak ránk egész félévben, undorító igénytelenséggel adták le az anyagot és gusztustalan alamuszi módon kérték számon (sokkal könnyebb feladatokat gyakoroltattak), hogy legalább kétharmada bukjon a csapatnak, én meg nem hagytam, hogy más szemétsége miatt legyen nekem szarabb. Most már kvittek vagyunk.

2021. okt. 6. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteget csaltam sörözőben pultosként😅
2021. okt. 6. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemi után rengeteget jártam éveken keresztül vizsgázni mások helyett matekból (BME, Corvinus, Kodolányi, OE...). Nagyon kellett akkor az a pénz. Ma már nem csinálnám, de akkor így tudtam viszonylag gyorsan pénzhez jutni.
2021. okt. 6. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem középsuliban volt,persze többször volt puskázás,igazából komoly munka ez a dolog,ha azt vesszük,de egyszer volt olyan,amit nem kellett volna elcsalnom,mégis kicsit csaltam,mert nem tudtam volna elviselni ha a felkészítő tanárom csalódik és saját magamnak sem lett volna jó amikor alapból a legrosszabb időszakomban voltam,viszont nem az egészet csaltam el,emiatt pont az a szint lett,amivel elégedettek lehettünk és mondhattuk hogy ez nem rossz elsőre. A cél érdekében én szintén túl tudtam rajta lendülni,nem volt sokáig rossz érzésem,meg akkor is csak néha-néha beugrott. A csalás nem mindig rossz dolog,nem lehet mindenki a toppon mindig és vannak helyzetek amikor akár ez is segíthet a kifele utat megtalálni,meg jobban lenni,hogy egy kis pozitív impulzus ér. Szerintem egyedül felvágni nem szabad ezzel,vagy nem kéne,az pofátlanság lenne mindenkinek híresztelni,magánügyként kell megtartani mert azért nem olyan büszkeség:D
2021. okt. 6. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
5-öshöz hasonló, rengeteg ember szakdolgozatában ott van az én munkám valahol, jó pénzért 😅
2021. okt. 6. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Fidesz kormányban "dolgoztunk", és innen onnan néha lecsipegetünk pár tiz milliárdocskákat. A többi között senkinek nem tünt fel.
2021. okt. 7. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!