Tetszik nektek a Bernadett név?
Figyelt kérdés
Plusz kérdés: melyik becézése tetszik jobban illetve ha ennek hívnának, melyiket használnád szívesebben?
-Betti
-Detti
Még írjátok hozzá, hogy miért igen és miért nem a válaszotok.:)
Nem így hívnak, csak érdekel ki mit gondol mert nekem tetszik, és én a Dettit választanám, mert számomra aranyos és volt ilyen osztálytársam is aki ezt használta innen kedveltem meg plusz különlegesnek tartom. De persze, nem vagyunk egyformák így kíváncsi vagyok kinek hogy tetszik.
2021. okt. 6. 00:39
11/19 anonim válasza:
Jó név, de pl Dettának, Detkának, Nadi-nak, Nadusnak becézném.A Betti nekem nem tetszik; nekem a számomra "kövéres" hangzása van. Elnézést kérek mindenkitől.
14/19 anonim válasza:
*Nagyon esetleg még Ditta, Ditka, Ditti, Dittuska, Dittu, Dettu esetleg.
15/19 anonim válasza:
Én Bernadettként nem szeretem a nevemet, számomra durva hangzású nagyon. A Bernit nem szeretem, az is durván hangzik számomra. Viszont a Detti becézés aranyos (én ezt használom), és a Betti becézése is kedvesen hangzik.
16/19 anonim válasza:
Számomra a Bernadett egy ritka ronda név. Durva, nőietlen, behemót. Csakis Bettiként tetszik, mondjuk még a Detti is elmegy, de mind a kettő messze van a különlegességtől ha már említetted. A Berni meg egyenesen katasztrófális.
17/19 anonim válasza:
Sokkal inkább a Bettina szép név, mintsem a Bernadett.
A bernadett eléggé gyakori, politikust is hívnak így, illetve a Berni becézése nagyon kutya-medve név.
Betti inkább.
18/19 anonim válasza:
Nem a kedvencem,dr nincs bajom vele:)
Detti inkább,esetleg Berni
19/19 anonim válasza:
Kedvenc nevem. Gyönyörű , olyan méltóságteljesen hangzik , becézése is mind szép , egyszerűen csodálatos név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!