Mit tegyek ha Mensa IQ teszten voltam és vszeg lenyúlták a pénzem?
Azt mondták nekem, hogy egy héten belül kapok eredményt, de eddig semmi. Most felhívtam egy tel. számot és gorombán pofámbatolta a nő a következő szöveget:
"biztos, hogy nem mondtunk ilyen (1 héten belül eredmény), lehet 2 hét de az is lehet, hogy 1 hónap."
Erre rákérdezek, hogy "és lehet valamennyire pontosítani mikorra"
Válaszolja: "egyáltalán nem lehet"
5000Ft-ot fizettem, hogy megtudjam mennyi az IQ-m erre lehet, hogy lenyúlták a pénzem.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Egyes vagyok, bocs, de ezt nem hagyhattam ki. Egyébként hogy adjak valami hasznos tanácsot is: ha eddig nem volt problémád a logikus gondolkodással, meg a munkakörödnek megfelelő problémamegoldással, akkor én inkább azon gondolkodnék, túlzásba vitted e a munkát, vagy nem vagy e valami más miatt elfáradva, esetleg kiégve.
Viszont mivel említetted, hogy a diplomád is szenvedős volt, elképzelhető, hogy egyszerűen csak nem a te erősségeidnek megfelelően választottál pályát. Az IQ szinthez ennek semmi köze.
Próbálj meg emailt írni nekik, ott hátha más ügyintéző válaszol.
Én is voltam IQ teszten. Szerencsére negativ lett.
:))
15-ös!
Igen, de ha jól emlékszem minimum 130-as iq kell ahhoz, hogy tag lehessen az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!