Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tanulhatom meg reklámoz...

Hogyan tanulhatom meg reklámozni magamat, azt amiért megdolgoztam?

Figyelt kérdés

Szegénységben nöttem fel, nálunk az volt a szokás, hogy húzzuk meg magunkat minél jobban. Anyám azt tanította, hogy sose mondjam senkinek bármit is elértem, a magunk fajta tanuljon meg csendben lenni. Pl iskolás koromban futóversenyeket nyertem, de még a tesitanárom se tudott róla, mert nem mondtam el. Sikerült egyetemre mennem, mesterszakon végezni. 3 nyelvböl lett C vizsgám. Utána is tanultam, 3 komoly, több éves tanfolyamot végeztem el. Ehhez képest senki nem tud rólam semmit. A fönököm mondta most, hogy az elöléptetés alapfeltétele lesz az x tanfolyam, kezdjek el rajta gondolkodni. Aztán mondtam neki, hogy nekem az már akkor is megvolt amikor ide jöttem dolgozni. Nem kérdezte senki, én meg nem dicsekedtem. Nagyot nézett a fönök, nem is értette miért vagyok a helyemen ha ilyen iskoláim vannak.

Hogyan tanulhatnám meg reklámozni magamat? Attól félek mindig, hogy dicsekvönek néznének. Az nem akarok lenni, utálom az olyan embereket akik ezt csinálják. Mégis kellene valami mód, hogy ne higgyenek mindig aluliskolázott csórónak. Párkeresésben is nehéz. Általában abból indulnak ki, hogy nincs semmim, aztán ha nem ráznak le rögtön, késöbb meglepödnek, hogy van autóm és saját lakásom. Mert nem mondom. Nem is tudom hogy kellene.

2021. szept. 30. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell reklámozni. Amikor szóbakerül, akkor elmondod, mint ezt a tanfolyamot is. Bár azt nem értem, hogy egy munkahelyen miért nem tudnak a végzettségedről - nyilván adtál be önéletrajzot, amiben benne van.

Társkeresésben meg... Őszintén, olyan nőt akarsz, aki csak azért van veled, mert van kocsid és lakásod? Ha épp olyan a téma, akkor beleszőheted, hogy a lakásom így meg úgy, az autómmal meg most ez és ez van. De a dicsekvésre ne szokj rá, nem lenne jobb tőle semmi.

2021. szept. 30. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

🤦‍♀️ Jézus. Ne reklámozd magad szegénységtől gazdagságtól függetlenül SENKI nem kíváncsi rá, hogy mid van vagy nincs.

Legyél barátságos, jófej, közvetlen.

Az meg, hogy a főnököd nem tudott az iskoláidról azért meglepő mert az önéletrajzodban benne kellett volna lennie. Az a te hülyeséged, ha nem írtad bele.

2021. szept. 30. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ott kezdődik a dolog hogy nem szegény családba nőttél fel mert tudtommal ezek a sulik k..ott drágák de mindegy.

Nem kell reklámozni magad, elég ha elmondod ott ahol kell/helye van.

2021. szept. 30. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
3-as: nem mindenkit a szülök taníttatnak, a többség dolgozik, hogy legyen pénze a tanulásra. Egyébként nem tudom, miröl beszélsz, ami annyira drága, a kérdezö semmi extrát nem említett. Rengeteg szak önköltséges alapfokon, a mesterszak mellett meg már elég jól lehet keresni megfelelö szakma esetén. A nyelvvizsgák meg szintén nem kerülnek vagyonokba.
2021. szept. 30. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

Tanulj marketinget, és rakd rendbe az önértékelésed.

28/F

2021. szept. 30. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk akkor hogy vettek fel a jelenlegi munkahelyedre? Az önéletrajzodba mit írtál bele?
2021. szept. 30. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

Gondolod, hogy azzal nősz nagyobbra mások szemében, ha megmutatod hogy anyagilag elértél vmit?

Én mélyen megvetem az ilyen önreklámozó embereket, akikkel tele van a világ. Mind mutogatni akar vmit: minél nagyobb, modernebb kocsi, minél nagyobb, luxusabb kéró, minél nagyobb karrier, minél több pénz..

A ma felnövő gyerekek többségét arra tanítják, hogy az egójuk igényeinek megfelelően éljenek – hogy mindenáron nyerjenek, hogy annyi materiális dolgot halmozzanak fel és birtokoljanak, amennyit csak lehetséges, hogy az alapján határozzák meg az életüket, hogy állnak társaikhoz képest, hogy a lehető legtöbb pénzt keressék, és hogy mindent, amit csinálnak, pénzben mérjenek. Az emberekre gyakorolt ez irányú nyomás személyiségi problémákban, szorongásban és stresszben, fizikai betegségekben, valamint érzelmi instabilitásban jelentkezhet és jelentkezik.

Jelenleg az emberiség zöme a materialista filozófia áldozataként távol tartja önmagát a valódi erőtől, s így egyre csak gyengül. A pénz szolgaságba dönti őket, mert minden lehetőséget megad, hogy alsóbbrendű énjüket táplálják, hogy vágyaik örvényébe vessék magukat, hogy szeszélyeiket kielégítsék, s ha kell, hogy másokat eltaposva törjenek előre. Sokszor a leggazdagabb emberek vannak leginkább leláncolva, míg az önként lemondott emberek valódi szabadságot élveznek.

A pénz és az anyagi javak az embereket kisebb-nagyobb mértékben büszkévé és önzővé teszi és az emberek számos terhet vesznek a nyakukba. Az anyagias gondolkozás csak fokozza a feszültséget és az aggodalmakat az ember életében. Javaslom ne próbáld reklámozni magad, inkább keress előretörést a spirituális úton. Az emberek többségének csak a külvilág fénye és a rövid ideig tartó földi kényelem számít, de mennyi ideig számíthatnak rá? Életük során volt pénzük, ám halálukkal javaikat nem tudják magukkal vinni, s mivel semmit nem tettek annak érdekében, hogy megerősítsék és megtisztítsák lelküket míg itt voltak a Földön, így semmijük sincs, amit magukkal vihetnének innen!

2021. szept. 30. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Ez tök jó, de amúgy kit érdekelt?
2021. szept. 30. 19:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Saját pénzböl tanultam! Középiskola óta dolgozom, de amúgy iskoláért nem fizettem (kiv. mester), csak a nyelvvizsgákért és a tanfolyamokért de akkor már felnött állásom volt.

Az önéletrajzom elég minimál, az egyetem van csak benne, a középiskolát se tüntetem fel, mert minek. Munkából is csak a felnöttkoriak vannak, pedig sok helyen dolgoztam elötte is.

Nem akarnék pénzéhes barátnöt magamnak de csórónak nézve szóba se állnak az emberrel. Amúgy mindig azt próbálom, hogy jófejnek lenni, viccesnek, de manapság ez nem sokat ér.

2021. szept. 30. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!