Hogy nézzek ki, viselkedjek, hogy ne kössenek belém a városban?
10!
Te vagy az ezomániás? Inkább az a kérdés, hogy az ilyen kötözni való bolondok minek írnak ide?
14!
Te vagy a hülye, ha szerinted rendben van az, hogy azt írja a kérdezőnek, hogy ne gondoljon rá, mert akkor bevonzza a bajt.
Most nem azé', de pont a napokban történt, hogy egy kisgyerekes cigány csávó kiabált utánnam🤷♂️
Siettem vissza a kocsimhoz mert hely híján zöldterületre rálógva álltam😇 Kiabálást hallottam :"Állj meg köcsög", hátranéztem, sehol senki, az út túloldalán egy napbarnította vézna csávó sétált a kislányával kézenfogva. Sétálok tovább, már majdnem a kocsimnál vagyok, mikor újra kiabálást hallok hogy "Állj meg te ge©i, szétbaszlak" hátranéztem, leesett hogy ez valószínűleg nekem szólt, mivel üres az utca. Nevettem egy jót beültem a kocsimba. Ő kiabált tovább, de ahogy elindultam, nemsokkal később elhallgatott... Még aznap, ennek örömére elmentem lemosni a kocsit. Tiszta retek volt, a magasnyomású is alig vitte le a sok vér...khmm akarom mondani galamszart...
18
Üdítő ilyet olvasni,még ha csak fikció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!