Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy nézzek ki, viselkedjek,...

Hogy nézzek ki, viselkedjek, hogy ne kössenek belém a városban?

Figyelt kérdés
Rengeteg a bűncselekmény és félek a városban mászkálni, pedig iskolába kell...
2021. szept. 29. 16:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy pánikolnia kéne, te szerencsétlen? Te nem segíteni akartál, hanem felelőtlen viselkedésre buzdítottad.
2021. szept. 29. 17:57
 12/19 anonim ***** válasza:

10!

Te vagy az ezomániás? Inkább az a kérdés, hogy az ilyen kötözni való bolondok minek írnak ide?

2021. szept. 29. 17:58
 13/19 anonim ***** válasza:
11 "Bolond vagy te csak nem forogsz!"
2021. szept. 29. 18:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Drága jó istenem! Ilyenen civakodni, nem tök mindegy hogy ír? Még az ilyenbe is bele kötnek ez saját magáról beszél hogy mekkora egy hülyék vannak.
2021. szept. 29. 18:04
 15/19 anonim ***** válasza:

14!

Te vagy a hülye, ha szerinted rendben van az, hogy azt írja a kérdezőnek, hogy ne gondoljon rá, mert akkor bevonzza a bajt.

2021. szept. 29. 18:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Az komoly
2021. szept. 29. 19:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom itt is meg volt a mai vigadalom
2021. szept. 29. 19:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Most nem azé', de pont a napokban történt, hogy egy kisgyerekes cigány csávó kiabált utánnam🤷‍♂️

Siettem vissza a kocsimhoz mert hely híján zöldterületre rálógva álltam😇 Kiabálást hallottam :"Állj meg köcsög", hátranéztem, sehol senki, az út túloldalán egy napbarnította vézna csávó sétált a kislányával kézenfogva. Sétálok tovább, már majdnem a kocsimnál vagyok, mikor újra kiabálást hallok hogy "Állj meg te ge©i, szétbaszlak" hátranéztem, leesett hogy ez valószínűleg nekem szólt, mivel üres az utca. Nevettem egy jót beültem a kocsimba. Ő kiabált tovább, de ahogy elindultam, nemsokkal később elhallgatott... Még aznap, ennek örömére elmentem lemosni a kocsit. Tiszta retek volt, a magasnyomású is alig vitte le a sok vér...khmm akarom mondani galamszart...

2021. szept. 29. 20:28
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

18

Üdítő ilyet olvasni,még ha csak fikció is.

2021. szept. 30. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!