Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a dolgok, amik...

Mik azok a dolgok, amik leginkább taszítanak a másik nemben?

Figyelt kérdés
Férfiak és nők is írhatnak.

2021. szept. 26. 14:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Az igénytelenség taszít a másik nemben, illetve a töketlenség, ilyen kis tesze-tosza figurák, pl amikor meg kell csinálniuk valami és ahelyett, hogy belevágnának nekifutnak többször elméletben, halogatják és várni kell rájuk.
2021. szept. 26. 14:52
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

Azt nem bírom a nőknél, hogy a kapcsolatban hajlamosak mindenből meta hatalmi játékot csinálni.

Vegyünk egy alapot. Mondjuk elkezdi zavarni őket, hogy a férfi nem szán rájuk kellő időt.

Teljesen jogos. Mi nagyon sok nő válasza a problémára, féltékennyé akarják tenni a férfit.

Miért érzelmi manipulációval akarják elérni a dolgokat, miért nem mondják ki mit akarnak?

Célravezetőbb.

2021. szept. 26. 14:55
 13/24 anonim ***** válasza:
23%

Az hogy képesek a wc-n néha akkorákat durrantani, hogy a 100 méterre lévő gyertya is elaludna.

A szag az meg förtelem, mikor utánuk mész wc-re.

2021. szept. 26. 14:58
 14/24 anonim ***** válasza:
67%

Taszit a negativizmus, a rinyalas, a ketszinuseg, a sunyisag, bekepzeltseg, tudalekoskodas, felsobbrenduseg ereztetese.

Kulsore is van, de talan a kisujjon meghagyott hosszu korom a leginkabb🤢😬😂

2021. szept. 26. 14:58
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
Engem különösen kiábrándít ha egy lány irigy, vagy ha a szépségén kívül kb semmi érdekes nincs benne de a felsőbrendűségi érzete az hatalmas, vagy sérült a kis lelke és ezt a másik nemen tölti ki. A másik pedíg ha nem veszed a jelet vagy visszautasítod őket akkor megútálnak mintha valami rosszat tettél volna mert csorbult az önképük.
2021. szept. 26. 15:10
 16/24 anonim válasza:
75%
Azt nem szeretem a férfiakban, hogy a szex és az evés ennyire fontos nekik. Azt, hogy ez a két dolog sokkal fontosabb nekik mint a nőknek.
2021. szept. 26. 15:41
 17/24 anonim ***** válasza:
18%

Amiről nem tehetnek, egyszerűen csak szimplán gyenge a gyomrom:

Férfiaknál a lábkörmeik általában (nem tudom miért, általában rondák) ha van, a kopaszfolt és a sörhas

Nőknél meg a terheshastól falnak megyek egyszerűen, nem bírom elviselni a látványát. De a ruhán átnyomódó mellbimbótól is irtózok.

Amiről tehetnek:

-nőknél a hiszti és a túlérzékenység, illetve az, ha egy nő nem a tudományra támaszkodik, hanem ilyen spirituális demagóg fost hord össze maga körül (akinek nem inge...)

-férfiaknál a szexközpontúság, illetve az, amikor a férfiasságot az erőszakosságban és az igénytelenségben mérik (szintén, akinek nem inge...)

2021. szept. 26. 15:50
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Utálom a nők pénzéhségét. Mindegyik ilyen.
2021. szept. 26. 17:07
 19/24 anonim ***** válasza:
44%
Engem az, hogy a férfiak általában önhittebbek, kevésbé hajlamosak önmarcangolásra, tévedhetetlenebbnek hiszik magukat. Nekem ez nagyon visszataszító, fellengzős hatású.
2021. szept. 26. 17:12
 20/24 anonim ***** válasza:
34%

Most itt valami általánosító dolgot vársz válasznak, mint pl. amit többen írtak, hogy "minden férfi csak a szexre gondol"?

Vagy arra vagy kíváncsi, hogy mi az a tulajdonság, ami kiábrándító nekem egy konkrét férfiben/nőben?

2021. szept. 26. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!