Nőhetek még? Az osztályban elég alacsonynak érzem magam és szeretnék nőni, apám 185cm magas anyukám pedig 160.
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok,175cm.2021. szept. 25. 19:51
1/18 eznemlényeges válasza:
A növés átlagosan 18-20 éves kor felé kezd el megállni, szóval még van egy pár éved nőni. Én 20 éves koromban nőttem 5 centit, szóval még semmi sincs veszve,
2/18 anonim válasza:
Akkor ha a fater lecsavarna egy barackot, megfordulnál párszor a tengelyed körül?
Szerintem nem leszel te akkora, mint ő.
3/18 anonim válasza:
Persze, van esélye, hogy magasabb leszel, én elég sokat nőttem még 16 éves korom után.
4/18 anonim válasza:
Esélyed meg van rá. De te látod, hogy mostanában mennyire vagy növőfélben. A növekedés nem igazán szokott megállni, majd újra beindulni. Az esetek 99%-ban ha megáll valaki a növésben 14-20 éves kor között, akkor annyi is marad. Nőttél mostanában? Ha igen, akkor van esély rá, hogy nem álltál meg még benne. Ha viszont már 1 éve ennyi van, akkor erre elég kevés esély van. (Én 9. osztályos koromig folyamatosan nőttem, akkor álltam meg benne. 184 cm lettem.)
5/18 anonim válasza:
23-24 éves korodig nőhetsz.
Legyél kint sokat, amikor esik az eső, meg mondjad a szüleidnek, hogy verjenek minden héten sokat, attól is nyúlhatsz eleget.
6/18 anonim válasza:
Szüleim pár centivel kisebbek a tiédnél.
Én 16 évesen elértem a végleges magasságom, sőt szerintem előbb. (180 kb)
Mióta nem nőttél? Vagy nősz? Mert akkor van még esélyed. Van egy osztálytársam aki 8-ban 170 alatt volt, pár év múlva meg 180 felett. De neki magas szülei voltak.
7/18 anonim válasza:
1# Férfi vagy nő vagy? Milyen magas?
8/18 A kérdező kommentje:
az elmúlt fél évben sokan mondták, hogy nőttem
2021. szept. 25. 20:53
9/18 anonim válasza:
Ha későn érő vagy, és növésben vagy akkor lehet hogy nősz 10 centit akár.
De én max 5-re látok reális esélyt, de lehet semennyi nem lesz belőle. Sportolsz valamit? Milyen az életmódod?
10/18 A kérdező kommentje:
néha edzek, nem kajálok egészségtelenül
2021. szept. 25. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!