Miért idegesítenek a szemüveges rövid hajú nők?
Figyelt kérdés
Egyszerűen ha meglátok egy ilyen nőt nagyon ideges leszek,pedig én is nő vagyok.2021. szept. 21. 19:56
11/15 anonim válasza:
Magaddal nem vagy megelégedve, a helyedben inkább azzal foglalkoznék.
13/15 anonim válasza:
Engem a mela pofaju vizbol kihuzottra vasalt haju tucatlanyok taszitanak. Esetlenek.
14/15 anonim válasza:
Engem a 2 tincses póthajas leégett szőke hajú nők idegesítenek, de nagyon. Ha látok ilyet a buszon nem tudom levenni a szemem róla, hogy neki miért jó a póthaj, ha kristálytisztán látszik, hogy nem volt elégre pénze + a saját haja a feje tetején feláll,úgy leégett a házi szőkítéstől??
15/15 anonim válasza:
Én igazából a szőkéket nem értem, akik a hajuk tövét barnára festik. Ők idegesítenek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!