Egy 18-éves fiúnak kevés 15O-cm magasság és 49-5O kg testsúly?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 13:13
11/19 anonim válasza:
Nincs az az orvos, aki ezen segítene. Nézzél szét a családban, nyilván ilyen a genetikád. Nem vagy törpe növésű, azt korai kamasz korban esetleg lehet segíteni hormonálisan. Már régen késő.
12/19 anonim válasza:
Endokrinológushoz elmehetsz, de maximum megállapítják, mitől alakult így. Változtatni ezen aligha tudnak.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem szükséges én így érzem jól magam őrülök hogy fel tudok nézni akár a kortársaimra is,és kicsi gyereknek érezhetem magam tettem is érte évek óta alig eszek valamit és nem akartam nőni sem😊
2021. szept. 22. 19:08
14/19 anonim válasza:
Xddddd srácok szerintem a kérdezőnek inkább pszichiáterre van szüksége. Xd
Csajozni hogy akarsz? A lányok a magasabb fiúkra mennek, van akinek még a 180 cm is alacsony. Arra nem gondolsz, hogy így a lányoknál sincs esélyed mert ők is magasabbak nàlad átlagosan?
15/19 A kérdező kommentje:
Minek nekem csaj amikor két kezem van xd
2021. szept. 23. 12:24
16/19 anonim válasza:
Még senkinek sem esett le, hogy trollkérdés....
17/19 A kérdező kommentje:
Tényleg ekkora vagyok begyszó😅🤣🤣
2021. szept. 25. 13:01
18/19 anonim válasza:
Akkor a két kezed tegyen boldoggá egész életedben. ;)
19/19 anonim válasza:
A magasságod nagyon kevés, a súlyod ehhez a magassághoz normális. Ha Te így érzed jól magad, akkor nem kell vele foglalkozni. Valószínűleg most már úgysem lehetne rajta változtatni. Párkapcsolatot meg nem mindenki szeretne, például én is egész életemben egyedül akarok maradni. 17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!