Csak én utálom a munkamániás és ocd-s embereket?
Én nem utálom őket, engem nem zavarnak. Ha nem szereted őket, kerüld el az ilyen embereket.
2021. szept. 19. 18:54
12/19 A kérdező kommentje:
#10 Nem akarom keverni vagy összemosni az OCD-t a munkamániával.
Csak azért utálom az ezen 2 kategóriába tartozó embereket mert annyira megkeserítik az életem,hogy nem igazán van olyan percem amiben biztosan nyugodt lehetek és nem kell számítanom rá,hogy nem jár az illető a nyakamra mert nem oda vagy nem épp úgy helyeztem le valamit ahogy ő szereti. Olyan dolgokról van szó amiknek normális esetben nem volna jelentősségük,de minden használati tárgyra valamilyen szabályt alkot.
Szabályosan észrevehető hogy szinte idegösszeroppanást kap ha nincs minden abban az általa meghatározott formában. Azért mert így szereti meg így szokta meg-mondva.
13/19 A kérdező kommentje:
És megy utánad meg basztat,nem lehetszbnyugodt egy másodpercig sem ha jelen van,de egyszer sem,soha. Szerintem ez nagyon erősen kiakasztó.
2021. szept. 20. 18:59
15/19 A kérdező kommentje:
16/19 anonim válasza:
Szeretem a túrós gombócot illetve a mákos gubát.
2021. okt. 20. 17:05
17/19 anonim válasza:
ne haragudj, de szerinted nem veled van a baj, ha mentálisan beteg embereket utálsz? tehet róla az aki ilyen betegségben szenved? az ocd-s embereknek a legkevesebb bajuk az, hogy ehhez a betegséghez általában hozzájárul a rendmánia is. számtalan tünete van az ocd-nek amelyek jóval nagyobbak a rendmániánál. arról nem beszélve, hogy az hogyha valaki szereti a rendet és szeret dolgozni, messze nem jelenti azt hogy ocd-s, eléggé kevered a dolgokat.
2021. okt. 29. 17:01
18/19 A kérdező kommentje:
Segítek akkor 17-es.
Nem tettem egyanlőségjelet az ocd és a rendmáni közé, ahogy a munkamániát sem azonosítom egyikkel sem.
Az hogy utálom talán erős szó, de nehéz élni ilyen emberrel.
19/19 anonim válasza:
Én teljesen megértelek, nekem is lehet nehézséget okozna ha saját magammal kellene együtt élnem, ugyanis vannak olyan tevékenységeim, amelyek ocd-re utalnak és tudom mennyire frusztrálhatja a körülöttem lévő embereket a viselkedésem, de hidd el ha tudnánk megváltoztatnánk, de nem tudjuk. Úgyhogy ne utáld az ilyen embereket, inkább kerüld őket akkor, vagy segíts nekik.
2021. okt. 31. 11:25
Kapcsolódó kérdések: