Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálom ezt ?

Miért csinálom ezt ?

Figyelt kérdés
Egyszerűen magamat sem értem. Volt egy rossz párkapcsolatom akkor kezdtem el ezt csinálni. Minden szava mögött rossz tulajdonságot látok a mostani srácnak akivel ismerkedem. Ha pl.azt mondja hogy több mint egy órát tekert akkor én azt hiszem hogy velem akar versenyezni. Közben meg lehet hogy csak elismerésre vágyik. Ilyen dolgok vannak a fejemben. Minden szándéka mögött negatív dolgot látok. De miért lehet ez ?

2021. szept. 15. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet életed során sokan vágtak át, sok emberben csalódtál és az ösztönöd alapján így próbálsz a tudatod alatt elővigyázatos lenni.
2021. szept. 15. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Mert nő vagy
2021. szept. 15. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:
66%

És akkor mi van, ha versenyezni akar? :D

Bringával vagy, azt ne mond, hogy elfáradsz.

2021. szept. 16. 03:12
 4/4 anonim ***** válasza:
hát, szerintem leírtad, hogy miért csinálod ezt. volt egy kellemetlen élményed/tapasztalatod, és most kelletlen vagy minden férfival szemben. lehet, kéne egy kis időt hagynod még magadnak, míg megemészted azt. vagy menj el egy terápiába, az segíthet, ha kimondod egy külsősnek a gondolataidat, és hallod őket.
2021. szept. 17. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!