Egyedül hogyan legyek boldog?
"Hogyan legyek boldog egyedül?" Tanuld meg élvezni a boldogtalanságot. Lubickolj a magányban és élvezd ki a szociális izoláció minden cseppjét!
Kérlek szépen.
Szia! Én párkapcsolattal határoztam el ugyanezt.
Tippek:
- Próbál esti relaxációs rutint kialakítani. Menj el futni vagy sétálni. Otthon pedig égess egy illatgyertyát/ füstölőt, vagy párologtass illóolajt, közben olvass egy könyvet. Meditálj. Szerintem ez azért fontos mert este nagyon könnyen rá tud törni az emberekre a depi.
- Találj valami hobbit, amit egyedül is tudsz csinálni. Tanulj zenélni, rajzolni.
- Fedezz fel új éttermeket, bárokat
Minden jót! :)
Sohase mondd, hogy soha!
Jogodban áll ugyanis meggondolni magad.
Egyszerűen mondd azt, hogy most egyedül akarok lenni.
Én elkezdtem úszni heti 2x és futok is heti 2x.
Vettem egy kutyát, akit imádok, viszem magammal futni és ő mindig örül nekem, tudom ajánlani a háziállatot. Ha nincs nagy helyed, vegyél tengerimalacot, vagy valamilyen madarat! Persze, csak ha szereted az állatokat.
Én imádok olvasni is és szoktam gyakorizni is.
Egyél finomakat és hallgass jó zenéket!
És tudd, hogy értékes ember vagy, emlékeztesd rá magad gyakran!
Ha ezt meg kell kérdezned, nem tudsz.
Más, ha valaki azért van egyedül mert tényleg boldog és vannak ilyenek. De nem minden ember ilyen. A családdal is ez van. Ha azért nincs mert nem akarsz rendben, ha szeretnél csak nincs hozzá férfi az nincs rendben.
Még fiatal vagy. Ne add fel.
Ne próbálkozz évekig valamivel, ami talán nem neked való, hogy aztán 35 40 évesen döbbenj rá elkéstél.
Miért nem adsz magadnak időt?
Légy egyedül és tanulj belőle sokat és álj készen arra, hogy visszamenj szociális életet élni amikor úgy érzed
( egy hasonló helyzetben lévő )
Inkább macska. A kutya tartás nagyon is szociális: ahhoz, hogy élhető legyen a kutyád meg kell tanítani mindenféle helyzetben viselkedi: más kutyákkal, más emberekkel, más állatokkal, orvosnál, fényes-kopogós padlón, autóban, tömegközlekedésen, kávézóban, hangos autó mellett stb. Ráadásul szereti, ha vannak barátai, akikkel rendszeresen együtt tölt idő pl. közös séta, szaglászás, ücsörgés a kertben... Ha a Kérdezőnk nem szociális, akkor nem biztos, hogy ezt bírni fogja. Ha csak elkeseredett, feladta stb. akkor lehet talál a kutyások közt hasonló értékrendű embereket és rajön, hogy a családalapítás, párkeresés nem zárja ki a barátkozást sem.
A macska ezzel ellentétben elvan akkor is, ha sosem mozdul ki a lakásból viszont a békés együttélés szabályait neki is meg kell tanítani és fizikailag fárasztani (vadászás).
Amúgy igen, hobbival nagyon jól elvan az ember egyedül is, társállattal, növénykékkel szintén. De én is fontosnak tartom, hogy ne égess fel minden hidat magad mögött még akkor se, ha most jót tesz neked némi magány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!