🙃. Hogy értelmezed ezt az emojit? Mire használod, mit mondasz vele?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 16:59
1/10 anonim válasza:
Nem használom.
Általában ironikusan szokták.
2/10 anonim válasza:
Általában akkor használom, amikor görbe tükröt állítok valakinek, vagy amikor kikezdhetetlen tényekkel szembesítem az illetőt, ami szöges ellentéte az ő állításainak.
3/10 anonim válasza:
Nagyon ritkán használom, de ironikusan, és dühöt fejezek ki vele. Pl:
Reggel megint a kutyaszart sikáltam a szőnyegből 🙃
4/10 anonim válasza:
Én akkor használom, amikor kötekedek, vagy viccelek.
5/10 anonim válasza:
Nekem ez a mosolyi. Az alap mosolyit nem bírom elviselni, mert hogy néz mán ki, borzasztó. Úgyhogy ezt használom helyette, mikor csak mosolyi van. 🙃 Ezzel fejezem ki, hogy barátságos a komment, amit írok.
7/10 A kérdező kommentje:
Én is huncut viccelődésnél, meg incselkedésnél használom.
De ez így nagyon gáz, hogy ennyire ellentétesen értelmezik az emberek.
Egy mindkétféleképpen értelmezhető mondatnál akkor hogy döntse el az ember, hogy a másik hogy gondolta...Jó kis félreértés is alakulhat belőle...
2021. szept. 12. 18:22
8/10 anonim válasza:
Nálam érzésből jön. Általában olyan szitukban, amikor a sima mosoly túl snassz, de vigyorra nincs okom. Vagy amikor valami belsős poént említek. Ma pl. egy szülinapi üzenet végére tettem. Olyan embernek írtam, akiről tudom, hogy érti.
Nem használom gyakran, mert tényleg nincs általános jelentése. Tényleg érzésből.
9/10 anonim válasza:
Felfordultam, mert vagy annyira örülök vminek, vagy annyira nem értek semmit, vagy jó kedvem van, és így fejezem ki.
10/10 anonim válasza:
Irónia. Pl.: ,,A mai nap megint az volt a tanóra, hogy a tanár a jelenléti oktatás keretein belül online tananyagot vetített ki a táblára, és azt kellett lemàsolnunk. 🙃"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!