Ha az a feladat, hogy mondjak magamról valami különleges/ érdekes dolgot, akkor mit mondjak?
Pl.: hogy nagyon kreatív vagy!
Csak a csillagok le ne potyogjanak az égről...
Ez tipikus baki kérdés szerintem egy közösséget vezető embertől. Különleges/érdekes dolgot mondani magáról nem mindenkinek könnyű, és kellemetlenségekhez vezethet.
Nyilván sokan lesznek akik azt mondják, "én szörfözök, én minden nyáron az USA-ban nyaralok, én egy nap alatt elolvasok egy 300 oldalas könyvet". És akkor ott lesz átlagos Pistike meg Marika, aki a felsorolás mentén leizzadt már 5 kg vizet, és nem tudja miért is jött el erre a találkozóra, eseményre, és hogy mit mondjon, azonkívül, hogy van 2 kutyája.
Talán én vagyok túl empatikus, de nem viselem túl jól az ilyesfajta "kinek van nagyobb faxa" kérdéseket. :D
A kérdésedre válaszolva, nyilván egy különleges/érdekes dolgot. Ha van. Ha nincs, akkor meg így jártál. :D
Mondd azt, hogy apád férfi volt, anyád pedig nő! 2021-et írva fintorogva fognak hitetlenkedni, akik hallgatják a beszámolódat, - mert manapság az a menő, hogy az ember biológiai szülei egyneműek!
Nívó Bt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!