Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szokjak le arról, hogy...

Hogyan szokjak le arról, hogy munka után az első dolgaim közé tartozik, hogy a sörért nyúlok?

Figyelt kérdés

Munkahelyet váltottam, ezzel együtt munkakört is, és sajnos ez a munkakör nagyon stresszes számomra, ezért az első dolgom miután hazaértem kinyitni egy sört, és végre ellazulhatok, nem kell a munkára gondolnom, a sörtől/ az alkoholtól el is lazulok kellemesen, (nem szoktam 2 doboz sörnél/ 2 fröccsnél többet inni).

De nyilván nem akarok minden nap inni, mert nem vezetne semmi jóra, szóval segítsetek, hogy hogyan ne nyúljak egyből a munka után az alkoholhoz?

2021. szept. 8. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb kezdőlökés, ha nincs otthon alkohol.
2021. szept. 8. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szimplán akarat kérdése.

De sportolj, vagy keress valami olyan elfoglaltságot, ami elvonja a figyelmed

2021. szept. 8. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Vagy ha munkahelyet váltasz.

Amúgy sportolj inkább, biciklizz, de ez hosszútávon meg fog enni.

Gyomorfekély, magas vérnyomás, alvászavar stb.

2021. szept. 8. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:

A sorert nyulassal nem volna onmagaban gond, ha egy 0,3-as, vagy gyenge 0,5-os volna. De soha nem szabad meg egyet kinyitni. Szerintem a mersekelt fogyasztasnak tobb jo hatasa van, mint a feszultsegnek. Viszont ennek nem szabad tovabbmennie annal a pontnal.

Csak akkor nem akarnek sort bontani, ha keptelen lennek megallni az egynel.

2021. szept. 8. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Addiktológia.
2021. szept. 8. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is a sörért nyúlok, viszont nem naponta, hanem heti kétszer, viszont akkor alkalmanként 5 sör lemegy. Nincs ez így rendben, de egyedül vagyok és ez okoz gyors lazulast.
2021. szept. 8. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem párkapcsolat segített, amikor volt. Akkor egy kortyot sem kívántam, nem ittam. De így, hogy egyedül vagyok és nehéz olyan párt találni, aki nem albérletben lakik (van saját lakásom, nem költözök oda valakihez, hogy fizetni kelljen az albérletet, sajátom meg nem adom ki, hogy lelakják), nem iszik, nem szerencsejáték meg kaszinó függő úgy, hogy elherdáljon több százezret alkalmanként. Akinek meg biztos háttere van, az már foglalt. Így maradnak a szexpartnerek és a sör sajnos.
2021. szept. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!