Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a magas lányok...

Szerintetek a magas lányok tényleg el vannak szállva maguktól? Nagyon rosszul esett amit mondott nekem.

Figyelt kérdés

Ma megkaptam egy nálam alacsonyabb sráctól, akivel kavarok,hogy mi magas lányok annyira el vagyunk magunktól szállva,meg valami olyasmi is elhangzott,hogy nekünk csak a magas fiúk kellenek.

Ez azért esett rosszul mert a 180 centimmel lányként annyira önbizalomhiányos vagyok,nem vagyok elszállva magamtól,épp ellenkezőleg. Igaz, még mikor csak elkezdtünk beszélgetni,akkor megmondtam neki,hogy nekem előny ha legalább egymagasak vagyunk a kiszemeltemmel,de nem fontos,inkább becsüljön meg és szeressen őszintén. Én ezt a fiút kedvelem,nagyon jól megvagyunk,de néha kisebbségi komplexusa lesz és elkattan az agya,nagyon zavarja a magassága,ami amúgy átlagos(174cm). Sokszor kaptam hasonló megjegyzéseket, persze lenyeltem mert nem akartam vitát vele. Nektek mi a véleményetek? Járnátok magasabb lánnyal,vagy titeket zavarna ez?

2021. szept. 6. 11:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mindig a pici,törékeny lányokra ment rá,én adtam még neki tanácsot amikor tinderezett,ők is elutasították,és a magasságára fogta. Neki olyan a természete amit kevesen viselnek el/értenek meg,nehéz vele bánni nagyon,szóval szó sincs róla,hogy alacsonynak tartották volna(gondolom)
2021. szept. 6. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:
10%
Minden nő születetten gonosz. És minnél magasabbak annál gonoszabbak.
2021. szept. 6. 15:30
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es,én csak azzal vagyok gonosz aki megérdemli,de vele nagyon 😂
2021. szept. 6. 18:00
 14/14 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ne essen rosszul, neki van melletted kisebbségi komplexusa, és próbál belemanipulálni abba, hogy még te érezd emiatt szarul magad :D
2021. szept. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!