Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy nekem nem...

Normális, hogy nekem nem kellenek barátok, se barátnő? (27/F)

Figyelt kérdés
Teljesen jól megvagyok magammal, akik a barátaim voltak, cserbenhagytak, vagy kihasználtak, vagy érdekből "barátkoztak" velem. Vagy csak azért mert egy egyetemre jártunk, s miután elváltak útjaink, csak a Facebook az ami összeköt, de ha ott nem lennénk ismerősök, valószínűleg fogalmam se lenne mi van velük. Nekem ilyen emberek nem kellenek, szerintem jobb a függetlenség, és fontos az én-idő. Szerintetek?

2021. szept. 1. 00:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

Kilences: Ne érezd magad rosszul amiatt, hogy szüleiddel laksz. Mint én, te sem így tervezted a felnőttkort. Amíg ott laksz, tekintsd afféle albérletnek a dolgot ameddig talpra nem tudsz állni. Az élet néha eléggé le tudja rombolni az ember jövőbeli önállóságát, ez lehet bármiből, a családban valaki egy rohadt köcsög és tanulni sem hagy rendesen, és ennek sajnos az illető issza meg a levét később, mert az a valaki a családból nem bírt viselkedni.

Kérdező: Nekem sem volt soha barátnőm, aszexuális vagyok. Gyerekként csak voltam, aztán elég sok tényező hozzájárult hogy elzárkózzak. Mint lenni szokott, egyeseknek ok sem kell hogy bántsanak, belédrúgnak mert az olyan vicces alapon. És az egész iskolában egy sincs aki józanésszel gondolkozna, sajnálatos módon még a tanárok se. Az ilyen idióták két szinten működnek.

1. Meghúzod magad, nem teszel semmit. Ez csak olaj a tűzre. Ettől máris a tévhitbe ringatják magukat miszerint máris megfélemlítettek és csak jobban fognak bántani.

2. Ha kiállsz magadért, sajnos az is olaj a tűzre. Ebben az esetben sokkal jobban rádakaszkodnak, mondván "nézzétek má hú de erős valaki" és gurulsz lefelé a lejtőn tovább.

Csak annyit tudsz tenni, hogy kerülsz mindenkit. Sajnos csak ez az egyetlen megoldás az idióták elkerülésére.

2021. szept. 1. 07:40
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Én extrovertált ember vagyok, de így is szeretem kizarni azokat akik "kamu barátok".

Így nincsenek barátaim.

De párom van, nélküle nem tudnék. Viszont hogy te egyedül akarsz lenni, teljesen normális

2021. szept. 1. 08:01
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Oka: alacsony Tesztoszteron szint
2021. szept. 1. 10:57
 14/19 Mathus válasza:

Szerintem időről-időre változik, hogy mekkora a közösségben érzed jól magad, korántsem biztos, hogy ez így fog maradni. Legyen néhány alapembered, azért az kell, de többlet energiát beletenni nem érdemes.

Legyen olyan hobbid, amihez havonta-kéthavonta kelletek néhányan (nyilván nem online), hogy azért ne válj antiszociálissá. Hogy a munkahelyi környezeten kívülről is kapj visszajelzéseket. Én asztali szerepjátékozom, klasszik pen&paper. Minimális impulzus kell.

2021. szept. 1. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
8, csak egyet emeltem ki, mert ő volt rám a legnagyobb hatással. Ha mindet végig akarnam írni, kezdve az általános sulis bántástól, a családomon át, lényegében tök idegen emberekig, senki nem bírná végigolvasni amit írok. De mintha rám lenne írva hogy "bántsatok!" Úgyhogy nem egy ember alakított ilyenné, de neki volt a legnagyobb szerepe benne.
2021. szept. 1. 11:29
 16/19 Mathus válasza:
100%
#15: Ahogyan halad előre az idő (kellő tapasztalat birtokában) megtanulod majd ki- és elkerülni azokat a szituációkat, amikből nem jöhetsz ki jól. Így (és ez saját példa) a pozitív tapasztalások idővel számosabbak lesznek, mint a negatívak.
2021. szept. 1. 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
15.: Nagyon sajnálom, hogy így alakult! Azért bízzunk benne, hogy találsz majd értékes embereket!
2021. szept. 1. 12:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Könnyű a komfortzónában ragadni. Az ember el van kényelmesedve. A mártíroskodást hagyjuk, mert az iskolában 10-ből 9 embert ér bántalom. És még mennyi csalódás fog várni az életben. Te mennyit tettél bele a kapcsolataidba??? Kerested őket. Hidd el, örültek volna és még örülnének sokan a volt kapcsolataid közül, ha találkoznátok. És nem, nem normális az, hogy semmi barát. Bátyám pont ilyen ember, és egész nap a gép előtt ül és játszik. Ha pedig nem rég volt, hogy nagyott csalódtál akkor, hagyd leülepedni.
2021. szept. 3. 00:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem is kiskoromban sokan bántottak pedig én csak barátkozni szerettem volna velük, utána meg elfogadtak és csak addig haverkodtam velük ameddig iskolába jártunk, de végre van pár olyan haverom akikért akár tűzbe is mennék. Megérte a türelem hiszen rózsát teremtett, de már csak egy jó barátnő kéne aki elfogad és nagyon jó lelkitársam lesz csak kérdés hogy erre mennyit kell majd várni hiszen a barátokra sem keveset kellett. Barátnőt meg hiába kerestem élőben meg társkeresőn nem jött össze 1 sem. Most akkor ezt is a sorsra bízom.
2021. szept. 3. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!