Fog változni? Párom 25 évesen úgy viselkedik mint egy 12 éves kamasz. Ha valami nem tetszik neki, képes napokig nem szólni hozzám. 23L
Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 11:12
2/9 anonim válasza:
Ezt beszéld meg vele.
Magától nem nagyon fog változni, de ha sikerül megbeszélni, akkor talán.
3/9 anonim válasza:
Igen. Valószínűsíthetően rosszabbodni fog annak függvényében, hogy egyre több dolog nem fog tetszeni neki.
4/9 anonim válasza:
Az én 29 éves barátom is ilyen, ezek soha nem nőnek fel.
5/9 anonim válasza:
Én nőben láttam ilyet. Rosszabb, mint az atombomba.
Valószínűleg azért lett ilyen, mert a szülei soha nem előtte vitatkoztak, és persze nem is tanították meg semmilyen kommunikációra.
6/9 anonim válasza:
Magától nem. És változáshoz belső motiváció kell... rá kell ébresztened, hogy a kommunikációja és a problémamegoldása nagyon nem hatékony.
7/9 anonim válasza:
Van olyan ember, akinek ilyenkor össze kell szedni a gondolatait, erre kell egy kis idő.
Max. 15 perc.
E fölött már nem gondolkodik, csak a sérelmeit ápolgatja, bennük tapicskol, hogy aztán jó nagyok legyenek!
8/9 anonim válasza:
40-es 50-es pasik közt is van ilyen jelenség :D
9/9 anonim válasza:
Szerintem az a jó megoldás, ha szólsz szüleinek, hogy fegyelmezzék meg a gyereküket.
:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!