Kinek hogy telt a hétvégéje? Mik a terveid a következő hétvégére?
Ki mit csinált?
Ki hány éves és milyen nemű?
Nyugodtan meséljetek el mindent,senki sem kíméljen.
Nekem alapvetően hosszú lett a hétvége egésznapos programokkal.
Pénteken lakásomban bontottam kollégákkal.
Szombaton túráztam 40 km távot.
Vasárnap Repülőnapon voltam haverokkal.
Állatkertbe mentem, másnap gyógyfürdőztem.
Következő hétvégén beüzemelem az új akváriumomat, a régit kitakarítom, meghirdetem.
Elmegyek venni pár új halat is.
Öhm hát izé...
Szóval szombat reggel 4órakor keltem 10ig disznót vágni segítettem jó apámnak... utána onnan mentem anyumékhoz, ahol az én, hugom, és nevelő faterom szülinapunkat ünnepeltük 12-15ig... tovább tartott, de sikeredett kicsit össze vesznem anyummal, így leléptem... utána 16-18ig pihentem... majd 19órára át mentem a másik városba, ott össze szedtem 1-2haverom, majd 20órától reggel 7ig a helyi 2bár-ban piáltunk... fuu nagyon durván jól sikerült az este... össze szedtem egy csajt, aki részegen még tetszett, és hát nemis néz ki rosszul, de másnap találkoztunk vasárnap egy hooligans koncerten, akkor beszélgettem vele, és mivel nagyon nem tetszik a személyisége, így le ráztam... kicsit rosszul érzem magam, mert komolyan gondolta, de részeg fejjel nem gondoltam volna, hogy komolyra fordulnak a dolgok...
És igen, vasárnap 2körül keltem, akkor hugommal és 1csaj haverommal elmentünk hamburgerezni, mert full éhesek voltunk... majd onnan elmentünk a hooligans koncertre, ahol találkoztunk 3csávóval, akikkel szombat este őssze bandáztam, és a hooligansnak valami dolgozói voltak, szóval mivel nincs oltási igazolványom, adtak karszalagot, hogy közelebbről tudjam nézni a koncertet, majd valahogy 21körül vége lett a koncertnek, utána be ültem a csajjal a helyi bár-ba és ott megbeszéltem vele a dolgot, hogy sajnos ez a dolog offos...
23ra haza értem, ma 8-ig aludtam, és éjszakára megyek melózni.
21éves vagyok, érettségizek esti tagozaton, és mellette melózok 3műszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!